Naručivanje za inostranstvo

NARUČIVANJE ZA SVET 

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta

Prvo da kažemo da putem našeg sajta prirodanadar.rs se ne može naručiti za inostranstvo. Sajt služi samo za poručivanje za Srbiju, a na njemu postoji opcija i za Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, samo kliknite na zastavicu željene zemlje gore levo i pojaviće se sajt za navedene zemlje. 

U BiH i Crnoj Gori smo direktno prisutni putem naših distributera. Ima nas i u maloprodajnim objektima i apotekama. 

Ipak, naši proizvodi se šalju u skoro sve zemlje sveta putem partnerske firme. 

Moguće je Priroda na Dar proizvode naručiti za sve zemlje sveta putem Web shopa ApotekaOnline.rs koji šalje naše proizvode u inostranstvo. Ako želita da naručite jedan ili više naših proizvode treba da odete na sajt ApotekaOnline.rs i da kod njih naručite sve što vam treba, platićete karticom, oni će upakovati naručeno i poslati vam. Za vaše lakše snalaženje dole su linkovi ka stranama sa našim proizvodima: 

https://www.apotekaonline.rs/brendovi/priroda-na-dar  

https://www.apotekaonline.rs/brendovi/priroda-na-dar/page-2 

 

POŠTARINA ZA INOSTRANSTVO - uslovi koje ima ApotekaOnline

Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluga PostExport i DHL. 

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3900 RSD. Rok isporuke je 3-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

 

POSEBNI USLOVI za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju ne dobija paket nazadCarina takve pakete zadržava i mi necemo i ne mozemo biti u obavezi da Refundiramo novac. Apotekaonline ce poslati robu samo pod ovim uslovima.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja i svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala, ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .

Sve naknadne reklamacije oko refundacije novca nece biti prihacene jer smo Vas blagovremeno i na sasvim jasan način obavestili o mogucim komplikacijama.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).