BioDerma Set za psorijazu

Cena: 2700.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

SET ZA PSORIJAZU

Delotvorni psorijaza komplet BioDerma preparata za lečenje psorijaze prirodnim putem: biljne kapi za psorijazu, tri vrhunske biljne psorijaza kreme i nežni beli sapun čine set za psorijazu

Psorijaza komplet je najjeftiniji komplet za psorijazu i prirodno lečenje psorijaze sa dokazanim delovanjem! To je poklon Prirode na Dar i Marije Treben svim ljudima koji pate od ove bolesti jer umesto 3900 dinara ovaj komplet košta samo 2700 dinara!

Po čuvenom receptu Marije Treben za lečenje psorijaze stvorili smo Psorijaza komplet prirodnih proizvoda koji u sebi sadrži biljne kapi i kreme za tretman psorijaze.

Svi preparati su delotvorni i ekonomični za upotrebu. Napominjemo da psorijaza krema BioDerma ne sadrže u sebi kortikosteroide ili antibiotike, niti druge agresivne hemijske supstance. 

Psorijaza je autoimuna bolest koja se može kontrolisati ishranom, pa pročitajte kod nas na sajtu kako da se hranite kad se pojave simptomi psorijaze. 

Mnogo je zadovoljnih pacijenata koji redovno koriste naše proizvode i imaju izvanredne rezultate. Mi ne tvrdimo da će vas ovi prirodni proizvodi za psorijazu trajno izlečiti od bolesti i da je ovo lek za psorijazu ali tvrdimo da će vam pomoći i ukloniti crvenilo, svrab, ljuspe, smanjiti simptome psorijaze i popraviti raspoloženje, dati vam samopouzdanje i slobodu da se ne stidite svoje bolesti.

Komplet BioDerma SET sadrži u sebi:

BioDerma biljne kapi za psorijazu po receptu Marije Treben – 1 bočica kapi

BioDerma krema melem za psorijazu od 50 ml za smirivanje crvenila – 2 tube kreme

BioCalendula nevenova krema od 50 ml za dnevnu negu – 1 tuba kreme

Ako koristite redovno Derma Set, psorijaza simptomi će se brzo povući i održavaćete dugo vremena normalan status kože.

Psorijaza lečenje

Siguran lek za psorijazu ne postoji. Zato je lečenje psorijaze niz pokušaja i proba, pa kome kakva psorijaza krema ili melem za psorijazu bude odgovarao, on sa tim nastavlja.

Naše BioDerma kapi za psorijazu se piju tri puta dnevno, stavi se 30 kapi u čašu vode i popije pre jela. Kapi BioDerma deluju iznutra na procese u telu i ponekad su samo one dovoljne da se simptomi psorijaze počnu povlačiti, da se smanje svrab, peckanje i crvenilo. Ipak, mi preporučujemo da se na lečenje psorijaze deluje kako iznutra kapima, tako i spolja kremama, jer se time postiže najbrži rezultat.

Obe kreme za psorijazu u ovom setu BioDerma i BioCalendula imaju slično aktivne materije lekovitog bilja, samo što imaju različite kozmetičke podloge i BioDerma krema je obogaćena aktivnim materijama koje imaju za cilj brže smirivanje upale. 

Kreme za psorijazu se koriste na sledeći način: BioDerma krema za osetljivu kožu se utrljava uveče na kožu i kod jakih napada i ujutru u prvih par dana, dok se BioCalendula krema od nevena koristi za dnevnu negu i hidriranje.

Mnogim korisnicima se BioCalendula pokazala kao odlična krema kod psorijaze, ali najteži oblik psorijaze zahteva još intezivniju negu i pokrivanje veće površine kože, zbog čega smo stvorili BioDerma (nekadašnja BioPsorijaza) kremu za psorijazu od 50 ml, koja ima i prihvatljivu cenu za sve korisnike. Otuda imamo 2 kreme u kompletu!  

Kad je u pitanju psorijaza lečenje može da potraje nekoliko nedelja dok se glavni simptomi psorijaze ne povuku.  

Psorijaza Set i komplet kod intezivne terapije i teških oblika psorijaze će vam u vidu biljnih kapi trajati za oko mesec dana terapije, dok će kreme trajati duže ili kraće zavisno od površine koju mažete. Kod reemisije bolesti i u fazi održavanja set za psorijazu može trajati mnogo duže vremena jer se ne koristi tri puta dnevno, već samo jednom.

Ispravna ishrana je takodje lek za psorijazu, pa povedite računa da ne jedete kiselo, industrijsku hranu, kafu, čokoladu, da ne konzumirate alkoholna pića, izbegavajte svinjetinu i sve što primetite da vam smeta.  

Cena BioDerma Seta za psorijazu: 2700 dinara plus ptt troškovi dostave brzom poštom.

Zapremina: 100 ml kapi i 3 x 50 ml kreme

Ishrana kod psorijaze

Kako se hraniti kod psorijaze

Psorijaza je autoimuna bolest za koju se ne zna uzrok. Ima više vrsta psorijaze, pojavljuju se promene na koži na kosi, licu, ledjima, preponama, noktima, nogama.

Ali psorijaza nije bolest kože. Na koži se samo manifestuje simptom borbe koja se odigrava unutar tela izmedju nekog „izazivača“ i naših autoimunih ćelija. Taj „izazivač“ se taloži u koži i naše autoimune ćelije ih napadaju na i u koži, otuda reakcija tela u vidu upala, svraba, crvenila i ljuspica na koži.

Čuvena austrijska travarka Marija Treben je logično predpostavila da je uzrok psorijaze u jetri, jer od stanja jetre zavisi i stanje kože, te je ona napravila preparat koji čisti jetru i pomaže da se uklone simptomi psorijaze – to su naše BioPsorijaza kapi.

BioPsorijaza kapi su zaista formula lekovitog bilja koja deluje na jetru i čisti je. I videli smo da preparat deluje i brzo smiruje simptome psorijaze.

No, da bi trajnije delovali na psorijazu i da vam se ona ne bi vraćala, da bi imali dužu reemisiju bolesti, potrebno je i nužno da regulišete ishranu. Naime, primećeno je da pacijentima sa psorijazom koji budu primljeni u bolnicu na infuziju i koji ne jedu ništa zbog pripreme za operaciju, simptomi psorijaze im posle par dana nejedenja i posta počinju da se povlače.

Znači da postoji čvrsta veza izmedju psorijaze i hrane.

Marija Treben je preporučivala da se ne jede nikakva kisela hrana: limun, sirće, turšija, maline, kupine, višnje, jabuke, kisela voda, pivo, gazirana pića, zatim sva alkoholna pića, industrijska hrana u konzervama i suhomesnati proizvodi a posebno dimljeni, jer je videla da ta hrana podstiče simptome psorijaze.

Drugi naturopati su uvideli da obolelima od psorijaze smetaju i kafa, čokolada, svinjetina i hrana koja nadima: pasulj, sočivo, soja, kupus. To je verovatno stoga što ova hrana deluje na poremećenu crevnu floru i pojačava simptome psorijaze. Jer, zna se da psorijaza ako nije nasledna nastaje najčešće nakon 40 godine života, iz čega je logično zaključiti da je do njene pojave „nešto“ dovelo. To „nešto“ je hrana.

Tako da ako želite da živite bez psorijaze onda potpuno uklonite navedenu hranu iz ishrane i dugo vremena ćete biti bez simptoma psorijaze. Makar pokušajte da vidite rezultate. Uzmite BioPsorijaza kapi i kremu da brzo smirite simptome i krenite sa zdravom ishranom.

Jedite prostu i celovitu hranu, mahom vegetarijansku – kuvano povrće, koštunjavi plodovi, variva, integralna žita, malo voća, ribe, sira.


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Slični proizvodi

Trenutno nema proizvoda.

Psorijaza

Priroda na dar prirodni preparati za psorijazu deluju na psorijazu spolja i iznutra. Preparati su radjeni po formuli Marije Treben i namenjeni su za prirodno lečenje psorijaze.

Po tvrdnjama Marije treben psorijaza je bolest jetre i da bi se zalečila mora da se prilagodi ishrana, da se ne jede kisela hrana, te da se koriste preparati koje je ona preporučila.  

BioDerma krema za psorijazu i Derma kapi za psorijazu deluju zajedno na psorijazu spolja i iznutra. Tu je i set za psorijazu Priroda na Dar koji uz BioDerma kapi i kremu čini i Biocalendula nevenova krema.

Ovi prirodni proizvodi za psorijazu se prodaju po trajno sniženoj ceni i predstavljaju naš mali doprinos ljudima koji boluju od ove bolesti. 

Uz ovo su kupovali

Korisni članci

Studije otkrile benefite probiotika za borbu protiv depresije   Dobro je poznato da probiotici, dostupni iz fermentisane hrane i suplemenata, podržavaju varenje i funkciju creva. Da li probiotici takođe mogu poboljšati mentalno zdravlje?…

Detaljnije

17 proverenih saveta za bolji san noću Dobar san je jednako važan kao i redovno vežbanje i zdrava ishrana. Istraživanja pokazuju da loš san ima direktne negativne efekte na vaše hormone, performanse vežbanja i funkciju mozga. Takođe može…

Detaljnije

KAKO SE REŠITI PROŠIRENIH VENA Lista 5 prirodnih načina da se rešite proširenih vena Iako smo skloni da ih smatramo ženskim problemom, i muškarci i žene razvijaju proširene vene - one izbočene vene koje izgledaju…

Detaljnije

PERIANALNA FISTULA I KRONOVA BOLEST Šta je Kronova bolest? Koji su najčešći simptomi ove bolesti digestivnog trakta? Kako se leče perianalne fistule hirurški, ali i biološkim terapijama? Kronova bolest je hronična inflamatorna…

Detaljnije

KERATIN U ISHRANI  Keratin za kosu i kožu. Hrana bogata keratinom - 10 namirnica koje povećavaju nivo keratina u vašem telu Keratin je vrsta strukturnog proteina koji se nalazi u vašoj kosi, koži i noktima. Posebno je važan za…

Detaljnije

AUTIZAM I UZROCI AUTIZMA Šta je autizam, kako nastaje, dijagnoza autizma i koji su uzroci autizma - Dr Miloš Babić  Autor: dr Miloš Babić, molekularni biolog i neurobiolog Izvor teksta: Nauka u Srbiji Autizam je velika…

Detaljnije