Najbolji suplementi za glavu i mozak

HRANA ZA GLAVU


Koji su to najbolji suplementi za glavu i mozak. Kako izabrati suplement ua glavu i moždane funkcije


Dijetetski suplementi za glavu mogu pomoći u ishrani mozga, poboljšanjem dotoka kiseonika i hranljivih materija u moždano tkivo. Na taj način potpomažu očuvanju mentalne svežine, koncentracije, učenja, pamćenja, sprečavaju mentalno propadanje i opadanje kognitivnih funkcija.


Golden Sweden Bitter je najkompleksniji prirodni suplement za glavu, mozak i unutrašnje organe. Eliksir Zlatna Švedska grančica deluje na niz sistema, daje bolju prokrvljenost, bolju mikrocirkulaciju, čisti jetru i krv, podstiče hormone i daje više energije i poleta. Dužom upotrebom jača imunitet, smanjuje depresiju, smanjuje simptome menopauze, jača rad srca i deluje antiparazitno. To je eliksir dugovečnosti i svako nakon 40-e godine bi trebalo da ga uzima preventivno, pola kafene kašičice dnevno.


Golden Sweden Bitter i gljiva Čaga


Vitamini za mozak kao kompleks vitamina i minerala u vidu kapsula različitih proizvodjača se preporučuje za očuvanje zdravlja krvnih sudova mozga i za bolje pamćenje i koncentraciju osobama sa povećanim mentalnim aktivnostima. Kombinacija je 11 supstanci koje imaju pozitivan uticaj na rad mozga. Sadrži lecitin, koji igra važnu ulogu u procesima učenja i memorisanja. Ubrzava i regeneraciju nervnog sistema u periodima stresa i nervoze. Prirodni sojin lecitin sadrži komponente koje su važni elementi građenja delova nervnih ćelija i uključeni su u sintetizovanje prenosioca nervnih impulsa.


Kapsule Reiši pečurke podstiču ishranu mozga jer ubrzavaju cirkulaciju krvi, protok kiseonika i hranljivih materija u mozak. Deluju kao sistemski regulator, koncentrišu energiju, hrane mozak i nervne ćelije i uspostavljaju ravnotežu između mozga i tela. Regenerišu oštećene ćelije, uspostavljaju vezu između ćelija i ubrzavaju proces razmene informacija među njima. One su najbolji prenosnik kiseonika u mozak i utiču na regulisanje funkcije centralnog nervnog sistema i oporavak nerava. Pojačavaju pamćenje, sprečavaju zaboravnost (senilnost), deluju na regeneraciju oštećenih nerava glave, vrata i duž cele kičme. Beta kiselina, koja ulazi u sastav, poboljšava snabdevanje mozga kiseonikom do krajnih perifernih kapilarnih delova.


Kapsule Reiši gljive stimulišu i održavaju funkcije mozga, poboljšavaju sposobnost pravilnog rasuđivanja, jačaju nervni sistem. Preventivno deluju na staračku senilnost. Kordiceps kineski koji se nalazi u sastavu kapsula aktivira snabdevanje krvnih sudova mozga dovoljnom količinom krvi.Tako poboljšava reakciju nervnog sistema na nadražaje, stimuliše regeneraciju ćelija mozga, čime povećava aktivnost centralnog nervnog sistema i poboljšava memoriju. Takođe kapsule pozitivno deluju na adaptaciju pri bilo kojoj stresnoj situaciji.


Oleopren Neuro je bioproizvod na bazi koncentrovanih providnih prenolnih jedinjenja iz CO2 ekstrata iglica sibirske jele. Ima direktno delovanje kao neuroprotektor. Nervno tkivo poboljšava svoje funkcije i postaje višestruko otpornije na stres i psihičko preopterećenje. Takođe, poboljšava kognitivne procese ( pamćenje, učenje, govor, pažnju, koordinaciju). Preporučuje se za svakodnevni aktivan rad mozga.


Mnogotravnik (Sorokotravnik) je potpuno prirodan proizvod koji se sastoji od pravog altajskog meda i ekstrata 40 različitih biljaka. On podržava i reguliše rad nervnog i imunog sistema, i uz to daje više snage, energije, volje i elana, na potpuno prirodan način. Često suplementi za glavu imaju mnoštvo komponenti u sebi.


Norveško omega 3 ulje proizvedeno je od jetre divljeg norveškog artičkog bakalara. Sadrži omega-3 masne kiseline DHA i EPA ( neophodne su za pravilan rad mozga i preporučuju se za poboljšanje pamćenja, koncentraciju, kod poremećaja raspoloženja) i prirodne vitamine A, D, E.


BioMind biljne kapi imaju u sebi lekovite biljke ruzmarin, kantarion i bosiljak koje podstiču bolju cirkulaciju u mozgu i stimulišu hormonalni sistem da se stvaraju hormoni zaduženi za osećaj radosti i sreće. Uz to, majčina dušica, nana i neven u kapima deluju i na creva i crevnu floru, što je bitno kod ljudi koji imaju problem sa mislima i glavom. Matičnjak u formuli je biljka sreće koja podstiče dobro raspoloženje i deluje ohrabrujuće na um. BioMInd kapi su najpoznatiji prirodni suplementi za glavu kod nas.


BioMind 2018 - suplementi za glavu


Neurostrong vitaminsko biljni fitokompleks namenjen za poboljšanje mikro-cirkulacije, naročito krvnih sudova mozga.Štiti krvne sudove od produkata nedovršenog procesa oksidacije. Poboljšava memoriju, ublažava glavobolju koja nastaje kao posledica sužavanja krvnih sudova.


“Mozak”, biljna formula za poboljšanje moždanih funkcija. Sastojci: sveži list ginka, sveži ruzmarin, Gotu Kola, ljuta paprika, koren iđirota. Ginko biloba povećava dotok krvi i kiseonika u mozak što dovodi do bolje mentalne "bistrine“. Potpomaže zdravlje mozga i sposobnost pamćenja. Poznat je po svom lekovitom dejstvu i uticaju na koncentraciju i cirkulaciju, posebno kod starijih osoba. Štiti ćelije mozga od oštećenja direktno, povećavajući protok krvi i indirektno, neutralizacijom slobodnih radikala. Poboljšava oslabljenu kognitivnu funkciju i podiže kvalitet života u slučajevima blage demencije.


Pomaže očuvanju memorije i drugih mentalnih performansi uslovljenih starošću; doprinosi mentalnom zdravlju održavanjem fokusa, kratkotrajnog pamćenja tokom stresa, kao i dugoročnog pamćenja i jasnog mišljenja. Korišćen je vekovima i davao je dobre rezultate, ali je njegova efikasnost veća kada se pomeša sa ljutom paprikom koja povećava protok krvi u glavu. Tek tada možete da iskusite pravu lekovitu moć ove biljke za mozak.


Suplementi za glavu koji sadrže suve ekstrakte Zlatnog korena su vrlo pogodni za poboljšanje mentalnih sposobnosti čak i kod mlađih osoba. Ovi preparati doprinose lakšem prilagođavanju organizma na emocionalni stres i stimulišu nervni sistem. Poboljšavaju cirkulaciju krvi u mozgu i snabdevanje ćelija kiseonikom i drugim nutrijentima što doprinosi očuvanju kognitivnih funkcija.


Cene BioMind bočica u Srbiji sa uključenom dostavom su:


1 bočica – 1250 dinara


2 bočice – 2000 dinara


3 bočice – 2800 dinara


4 bočice – 3400 dinara


Ako se radnim danom kapi naruče do 15 h stižu već sutradan za većinu mesta u Srbiji. Naručuje se ovde putem sajta ili na mail  [email protected]   ili putem telefona (+381)  065 970 7777


Naručivanje i kupovina u Bosni


U BiH cena jedne bočice BioMinda je 23.5 KM.  Naručivanje telefonom za kupce u BiH je putem telefona:


(+387) 066 271 012


(+387) 061 284 600


Prodajna mesta u BiH pogledajte ovde.


Milan Popović