BioBalsam prirodna krema za fisure, fistule, opekotine, čir i dijabetičarkse rane 50 ml

Cena: 1700.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Popust na količinu!
1 krema - 1700.00 RSD
2 kreme - 2890.00 RSD
3 kreme - 4080.00 RSD
4 kreme - 5100.00 RSD
Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

BioBalsam – Vrhunski regenerativni melem za fistule, fisure i uporne rane

BioBalsam krema je jedinstveni biljni preparat specijalno formulisan za efikasno lečenje fistula, fisura i rana na koži.

Napravljena po staroj travarskoj recepturi, BioBalsam krema pruža izuzetne rezultate u brzom zarastanju kože, smirivanju upala i opekotina, kao i ublažavanju neprijatnih simptoma.

Najkvalitetnija univerzalna biljna krema BioBalsam efikasno leči ekceme, zaustavlja dekubit, zaceljuje rane na nogama kod dijabetičara i pušača, leči lakše opekotine i smanjuje ožiljke kod teških opekotina, smiruje ojede kod dece i odraslih, čisti kožna crvenila, leči čmičak, zanoktice, otvrdnuća kože, čireve, apscese, gnojne rane i još mnogo toga. U pitanju je prirodna krema bez hemijskih dodataka koja se može mazati i malim bebama i deci. 

 

Koža prekriva celo telo i jedan je od najvećih sistema organa ljudskog organizma. Ona ima nekoliko funkcija, ali zaštitna je na prvom mestu, jer štiti telo od mehaničkih povreda, patogenih organizama, od UV zraka. Najdeblja je na petama i dlanovima, najtanja na očnim kapcima, dok kod telesnih otvora prelazi u sluzokožu, koja se (pri povredama ili pucanju) najteže leči. Zato smo veoma ponosni na našu BioBalsam univerzalnu melem kremu, jer pomaže ljudima u raznim situacijama sa problemima na koži.

Lekovita moć prirode

BioBalsam mast je jedinstvena po svom sastavu i dejstvu! Sadrži pažljivo odabrane prirodne sastojke kao što su: kokosova mast, ekstrakti kamilice, žalfije, hajdučke trave, ulje kantariona, ulje nevena, propolis, vosak i vitamini za kožu. Ovi sastojci deluju sinergijski, umirujući upale, ubrzavajući zarastanje, izvlačeći gnoj iz apscesa i fistula, kao i omekšavajući kožu i negujući je.

Kokosova mast dubinski hidrira i omekšava kožu, pružajući joj zaštitu i regeneraciju. Ekstrakti kamilice smiruju upalu, umiruju kožu i podstiču zarastanje rana. Antiseptičko dejstvo ekstrakta žalfije pomaže u dezinfekciji kože i sprečavanju infekcija, a hajdučka trava pomaže i u čišćenju rana i podstiče zarastanje. Ulje kantariona neverovantnom brzinom regeneriše kožu, ubrzava zarastanje rana i umiruje upaljena područja, dok ulje nevena i propolis dodatno deluju protivupalno, ublažavaju iritacije kože i podstiču regeneraciju.

Ovoj kombinaciji lekovitog bilja dodali smo pantenol i vosak, jer su bili neophodni da bi se formirao zaštitni sloj na koži i sluzokoži, zadržala vlaga i poboljšala elastičnost kože. Ne bismo li BioBalsam učinili zaista jedinstvenim melemom, dodali smo i vitamine koji podržavaju zdravlje kože i održavaju njenu vitalnost.

Šta su analne fisure i fistule?

Iako u nekim slučajevima mogu imati slične simptome, analne fisure i fistule su različita stanja. Analna fisura je pukotina, rana ili rascep u tkivu anusa. Analna fistula je kada se između dva organa ili organa i kože formira tunel ili veza. Oba stanja izazivaju bol i krvarenje iz anusa, zato je važno na vreme ih tretirati biljnim melemom BioBalsam.

Fisure, fistule i apscesi se mogu pojaviti i na zubnom mesu i desnima, gde ih je posebno nezgodno lečiti zbog vlažnog okruženja. Imajući u vidu specifičnost lečenja sluzokože, BioBalsam melem za rane je napravljen u obliku masti, jer se tako duže zadržava na povređenom tkivu i omogućuje aktivnim supstancama da deluju brzo i efikasno.

Moćna krema za apsces (gnojni čir)

Kada se pojavi gnojna infekcija kože ili apsces, gotovo uvek se radi o bakterijskoj injfekciji stafilokokama i streptokokama. I jedna i druga bakterija se inače nalaze na površini kože, pa kako čir svrbi, češanjem se dodaju bakterije iz okoline.

S obzirom da antibiotici ne mogu da izleče čir kroz krvotok, najbolji lek je BioBalsam melem, jer preko noći smiruje gnojni otok i izvlači gnoj iz čira. Zato ga roditelji uvek imaju u kućnoj apoteci, a nose ga sa sobom i na sva putovanja.

Fantastična krema za dijabetičko stopalo, pušačku nogu i razna obolenja kože

S obzirom da naš balsam ima neverovatno regenerativno svojstvo, mnogi ga koriste za lečenje i sprečavanje širenja dekubitusa. Lekovite biljke i vitamini pomažu u brzom zarastanju rana i održavaju kožu zdravom. Svakodnevno nanošenje ovog melema na čiste delove obolele kože brzo će ublažiti simptome dugotrajne vezanosti za postelju. Naravno, melem se ne sme stavljati na živu ranu i otvoren dekubit, već se stavlja okolo rane da ne bi došlo do infekcija. 

Posebno je važna kao krema za zarastanje otvorenih rana od dijabetesa, koje zbog slabe prokrvljenosti teško zarastaju. To svojstvo regeneracije se koristi kod svih ljudi koji imaju slabu perifernu cirkulaciju, pa se BioBalsam uspešno koristi kao najbolja krema za pušačku nogu i dijabetičko stopalo

Koristi se i kao krema za čmičak kod dece i odraslih. Balsam mast deluje i kao krema za ekceme i ispucalu kožu, mada za tu oblast preporučujemo našu nevenovu kremu BioCalendula, jer se lakše nanosi.

Melem za rane, opekotine i ožiljke

BioBalsam biljna melem krema je zaista spoj drevne mudrosti tradicionalne medicine i modernih naučnih saznanja. Kombinacija aktivnih supstanci lekovitog bilja Balkana, pantenola i vitamina za kožu, čini BioBalsam nezamenljivim proizvodom u tretmanu rana, opekotina i ožiljaka.

U stanju je da preko noći podstakne zarastanje rana. Ukoliko je odmah po nastanku opekotine mažete i nežno utrljavate nekoliko puta u roku od sat vremena, opekotina se neće ni pojaviti! Ukoliko već nastane opekotinu, naš balsam će delovati kao krema protiv ožiljka. Zato se može koristiti i za umanjenje ožiljka posle carskog reza.

BioBalsam takođe leči i zanoktice, ranice na dojkama od dojenja, ranice u ženskom polnom organu, herpes, ispucale ruke i stopala, gljivice na noktima ili koži. Takođe se preporučuje kao preventivna krema za virusne bradavice na koži.

Način upotrebe

Jedino što je važno jeste da se deo kože koji se tretira obavezno očisti sapunom i vodom ili vlažnom maramicom pre nanošenja melema, kako bi lekoviti sastojci mogli brže i snažnije da deluju. Nanosite malo kreme i dobro je utrljate. Ponovite 2 do 3 puta dnevno mazanje. Kod svežih opekotina tavlja se na svakih par minuta mali sloj i utrljava dok ne prodje bol i crvenilo. Kod čireva i apscesa preko noći se stavi deblji sloj kreme i prekrije gazom, tuferom ili zavojem i ostavi preko noći. Ujutru se opere tretirano mesto i samo utrlja malo kreme. Uveče se ponavlja sve isto sa oblogom dok čir ne prodje.  

Naručite BioBalsam kremu već danas, jer je zaista najbolja krema za opekotine, rane i ožiljke. Bilo da ste kod kuće ili na putu, ova visokokvalitetna prirodna krema je uvek tu da vam pruži pomoć u slučaju povreda, opekotina, iritacija ili otoka. Dozvolite prirodi da od danas bude vaš lekar.

Priroda na dar vam je uvek podrška na putu ka poboljšanju celokupnog zdravstvenog stanja. Za dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Pomozite sebi već danas, kupovinom BioBalsam kreme za fisure, fistule i rane, jer vaša dobrobit je naša misija!

------

NARUČIVANJE ZA INOSTRANSTVO: Naš proizvod možete naručiti za većinu zemalja sveta preko ApotekaOnline web shopa na linku ovde.

Sastav

Sastav BioBalsam kreme

BioBalsam sastojci po latinskim nazivima:

Allantoin, Aqua purificata, BHT, Cera alba, Cholesterolum, Dexpanthenol, Lanolinum, Macerat Matricaria recutita, Magnesium sulfat, Olea Calendulae officinalis, Olea Hypericum perforatum, Propolis, Propylenglycol, Tincture Achilea millefolium, Tincture Hypericum perforatum, Tincture Salviae officinalis, Tocopherol

 

Opekotine

BioBalsam i opekotine

Čim se opečete na peglu, šporet, sveću, odmah utrljajte nekoliko puta u par minuta BioBalsam kremu, to ponovite par puta u roku od sat vremena, i tokom dana pomalo utrljavajte i neće se pojaviti opekotina – bol će nestati, neće biti crvenila i neće biti plika.

Jedino ako je kod opekotine koža skroz spaljena, onda morate zatražiti pomoć lekara i medicinski tretman, pa čim koža malo zaraste posle toga nekoliko puta dnevno utrljavati BioBalsam da bi opekotina brze prošla i da biste imali manji ožiljak.

BioBalsam mogu i bebe da upotrebljavaju.

Fisura

BioBalsam je najbolja krema za fisure na svetu

Bilo koju manju fisuru BioBalsam krema će da zatvori i da omogući zarastanje rane. Čak može i da delom zatvori i smiri velike fisure koje dugo traju, gde je već stvoreno ožiljno tkivo i koje su za operaciju. Nije uvek moguće stare fisure zatvoriti jer je rana okružena ožiljnim tkivom koje ne može da zaraste dok se ne ukloni.

Ali i posle operacije, BioBalsam će pomoći da rana brže zaraste i da se ne stvori nova fisura.

Kod analne fisure, BioBalsam smiruje bol, otok, upalu i dovodi do zarastanja fisure ali pacijent mora da reguliše stolicu – ne sme da ima tvrdu stolicu, ne sme da ima puno stolica u toku dana, niti da dugo sedi na toalet šolji i napreže se. Jer, iako BioBalsam ubrzava zarastanje, ako to ne regulišete sa stolicom i stalno je time provocirate, nećete dati priliku fisuri da zaraste, stalno će vam se otvarati.

Fistula

Kako koristiti kremu za fistule

Imamo mnogo oduševljenih korisnika kojima je BioBalsam preko noći pomogao da im se fistula smiri, da nestanu bol, otok i pečenje. BioBalsam vrlo uspešno u toku par dana smanjuje apsces, čir i gnojnu upalu fistule. Mnogi posle korišćenja BioBalsama pomisle da su se trajno rešili fistule jer su im svi problemi nestali – nema curenje, osetljivosti, otoka.

Medjutim, fistula je otvor u tkivu koji ne može da zaraste sam od sebe, čak ni uz pomoć kreme kao što je BioBalsam, jer unutar tog kanala je tkivo koje ne može da se slepi i sraste. Stoga, da bi se rešili fistule zauvek mora da se uradi hirurška intervencija, da se tkivo raseče i spoje delovi koji mogu da zarastu.

BioBalsam će vam pomoći pre operacije da upala fistule prodje, da vam omekša tkivo i nakon operacije će vam pomoći da brže zaraste rana i bude bez ožiljaka, ili makar sa što manjim ožiljkom.


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Kreme

Biljne kreme Priroda na Dar su vrhunske prirodne kreme po povoljnim cenama. Naše biljne kreme su napravljene od prirodnih sastojaka bez dodatka parabena I drugih sastojaka koji isušuju kožu. 

Priroda na Dar kreme su radjene po starim receptima I koristimo lekovito bilje koje se kroz vekove pokazalo kao delotvorno, uz dodatke koje savremena nauka I kozmetika poznaju da se poboljša delovanje kreme. Mi pravimo efikasne kreme koje deluju na kožu. 

Izdvajamo posebnu kremu ili mast BioBalsam koja služu I kao krema za fisuru, krema za fistula, krema za rane i čireve, krema za dijabetsko stopalo, krema za pušačku nogu I regenerativna mast za opekotine jer sve te tegobe na koži leči uspešno. BioBalsam kremu mogu koristiti I deca jer je sva prirodna. 

Tu su I naša BioHand mirisna krema za ruke sa mirisom ruže, koja neguje I štiti ruke od isušivanja I pucanja. 

Zatim BioDerm krema za osetljivu kožu koja se sa uspehom koristi I kao prirodna krema za psorijazu zajedno sa BioDerma kapima za psorijazu.

Ističemo da BioRheuma krema za reumu I Biogavez gel za zglobove daju sjajne rezultate kod povrede zgloba, reume, upale ligamenata ili tetiva. Koristee se I kao krema za masažu kičme. 

Popularni su i Šveden biter krema i šveden biter gel koji su uradjeni sa vrhunskim originalnim Šveden biter eliksirom. 

Korisni članci

INTOLERANCIJA NA LAKTOZU I MLEKO Šta je alergija na mleko koja se najčešće prepoznaje kao intolerancija na laktozu u mleku i koji su simptomi intolerancije na laktozu Intolerancija na laktozu je stanje koje pogađa mnoge, ali često ostaje…

Detaljnije

VITAMIN B7 (H) Šta je Biotin ili vitamin B7, odnosno vitamin H i kakva je upotreba biotina za potrebe vašeg organizma Biotin deluje kao koenzim u telu koji je potreban za metabolizam masnih kiselina, amino kiselina i glukoze. To znači da…

Detaljnije

Gljiva Lavlja Griva - Čudotvorna gljiva za mozak i telo Poznata po latinskom imenu Hericium erinaceus, Lavlja griva gljive je poreklom iz Severne Amerike, Evrope i Azije. Ponekad se naziva i jež gljiva, Yamabushitake ili Houtou, i pripada grupi zubastih…

Detaljnije

TAKO MOĆNA ČAGA Lekovita gljiva Čaga (Inonotus obliquus) je moćna medicinska gljiva. Istražite moćne zdravstvene prednosti ove prirodne superhrane Čaga gljiva, poznata po visokom ORAC skoru, predstavlja izvor impresivnih zdravstvenih dobrobiti i antioksidanata.…

Detaljnije

Nadutost stomaka je postala toliko uobičajena da se često naziva "epidemijom". Ako se često suočavate s nadutošću i probavnim tegobama, važno je razumeti moguće uzroke. Loša ishrana, visok nivo stresa, konstantna upotreba lekova i izloženost…

Detaljnije

SHILAJIT U MEDICINSKOJ PRAKSI Koja su sve naučna istraživanja o shilajitu sprovedena i na šta sve shilajit deluje po modernoj i tradicionalnoj medicini Tradicionalna i moderna terapijska upotreba Shilajita - spisak zdravstvenih stanja u kojima…

Detaljnije