Himalajski Shilajit u kapsuli sa 50% fulvinske kiseline 60 x 500 mg - Mumio sa Tibeta

Stara cena: 2500.00 RSD
Cena: 2250.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Popust na količinu!
1 komad - 2250.00 RSD
2 komada - 4275.00 RSD
3 komada - 6075.00 RSD
4 komada - 7650.00 RSD
Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

Himalajski shilajit u kapsuli od 500 mg sa 50% fulvinske kiseline

Čuvena lekovita smola Himalajski Shilajit u kapsulama od 500 mg koja ima visok nivo fulvinske kiseline od 50%. Poznat ajurvedski lek Šilajit danas je poznat i kao Mumio sa Tibeta

U srcu mističnih Himalaja, na visinama od po par hiljada metara gde se dodiruju nebo i zemlja, pronalazi se Himalajski shilajit – Tibetanski mumio, čudesno blago prirode sa isceljujućim moćima koje su indijski ajurvedski, kineski i tibetanski lekari davno uočili. Ovaj jedinstveni spoj aktivnih materija se u vidu kompleksne smole formira u šupljinama stena od biljaka, mineralnog bogatstva planina i organskih ostataka, koji u prostoru sa malo kiseonika i bez bakterija, tokom vekova se stapaju u jedinstvenu smolu, stvarajući za naše pretke moćan eliksir života. Šilajit je više od običnog prirodnog dodatka - to je put ka očuvanju zdravlja, vitalnosti i balansa.

Himalajski shilajit je sačinjen od kompleksne mešavine minerala, mikroelemenata i aktivnih jedinjenja, možemo ga nazvati prirodni multi mineralni kompleks. Ali, jedan sastojak se ističe svojom ključnom ulogom - fulvinska kiselina. Ova kiselina je srce shilajita, dajući mu moć i efikasnost. Ona čini shilajit izuzetno biodostupnim, olakšavajući apsorpciju hranljivih materija u telu.

Fulvinska kiselina ima sposobnost da prođe kroz ćelijske membrane, prenoseći dragocene minerale i hranljive materije tamo gde su najpotrebnije, podržavajući oporavak i održavanje vitalnosti. Zato je bitno da shilajit ima visok nivo fulvinske kiseline i zato smo godinama tražili dobavljača koji ima 50% fulvinske kiselina u shilajitu. Nijedan drugi sličan preparat na tržištu nema taj nivo kvaliteta.

Za šta se koristi Himalajski shilajit

Himalajski shilajit je lekovita smola i mikronutrijent koja je kod nas poznata i kao ruski mumio. Mnogi su se već susretali sa mumiom, jer su shilajit i mumio isto porekla. Planinska smola se u Rusiji i na Kavkazu naziva mumio, dok na Himalajama i na Tibetu se zove shilajit.

Savremena istraživanja govore da Shilajit sa Himalaja deluje na:

Jačanje imunološkog sistema: Himalajski shilajit je kralj kada je u pitanju podrška imunitetu. Njegova moćna mešavina minerala i antioksidanata jača odbrambene snage tela, poboljšava kvalitet krvi (dobar je za anemiju) pomažući vam da ostanete otporni na bolesti i infekcije.

Podrška ženskom hormonalnom zdravlju: Šilajit ima značajan uticaj na hormonalni balans, naročito kod žena. On pomaže u regulaciji nivoa hormona, pružajući podršku kod različitih problema vezanih za menstrualni ciklus ili hormonalne promene. Nezaobilazan je suplement za klimaks i menopauzu jer olakšava prelazni period.

Zarastanje kostiju i tkiva: Ovo čudo prirode ima moć da podrži proces zarastanja kostiju i tkiva i da za 20% ubrza oporavak i skrati vreme zarastanja po ruskim istraživanjima. Svojim mineralnim sastavom, shilajit može ubrzati proces ozdravljenja, olakšavajući oporavak nakon povreda ili fraktura. Svako ko ima loše zube ili kosti, treba da mesecima uzima svakodnevno Shilajit kako bi mu kosti i zubi ojačali i dobili jaku strukturu.

Kontrola šećera kod dijabetičara: Specifično svojstvo koje Shilajit sa Tibeta ima je kontrola šećera kod dijabetičara. Smola sama po sebi smanjuje nivo šećera u krvi ali ne preterano. Medjutim, neobična je  sposobnost shilajita da dugom upotrebom reguliše i balansira šećer kod dijabetičara kojima ni lekovi ne pomažu da izbegnu velike varijacije šećera u krvi. Šilajit u takvim slučajevima pomaže da lekovi za šećer bolje deluju. Pretpostavlja se da su mikroelementi i njihova kombinacija koje shilajit ima odgovorni za to da se regulacija šećera u metabolizmu reguliše.

Podrška mentalnom zdravlju i energiji: Shilajit ne samo da podržava fizičko zdravlje, već i mentalno blagostanje. Njegova sposobnost da poboljša energiju, koncentraciju i mentalnu jasnoću čini ga dragocenim saveznikom u borbi protiv umora i stresa. Sportisti ga rado koriste kao dodatak ishrani jer im pomaže da se brže odmore i oporave od napora. A redovno ga uzimaju zato što mogu više da treniraju jer im shilajit poboljšava metabolizam i apsorpciju nutrijenata.

Više o tome kako dokazano deluje Shilajit i koja su sve naučna istraživanja radjena sa Himalajskim shilajitom pročitajte na linku ovde - Shilajit u medicini

Himalajski shilajit u kapsulama od 500 mg se dobija od smole shilajit koja se pronalazi u netaknutoj prirodi, visoko u planinama iznad 2,500 metara nadmorske visine gde se održava njegova čistoća i potentnost. Ta se smola zatim preradjuje, pročišćava od nečistoća i za razliku od ruskog mumia, dodatno se obradjuje da se uklone potencijalno prisutni teški metali i dobije visok nivo fulvinske kiseline.

------

Sastav kapsule: Očišćeni ekstrakt Shilajita u količini od 500 mg sa 50% fulvinske kiseline

Način korišćenja: Uzima 1 kapsula dnevno tokom ili posle jela. Kod težih stanja uzimaju se 2 x 1 kapsula dnevno.

Veličina teglice: 60 kapsula. Teglica je dovoljna za dva meseca uobičajene upotrebe.  

------

Fulvinska kiselina deluje kao transportni agens, olakšavajući prodiranje vitalnih minerala, antioksidanata i drugih hranljivih sastojaka kroz ćelijske membrane. Ovaj proces poboljšava biodostupnost suplementa, omogućavajući organizmu da bolje iskoristi sve benefite koje suplement pruža. Visoka koncentracija fulvinske kiseline garantuje efikasniju apsorpciju hranljivih sastojaka, što povećava efikasnost suplementa i osigurava da telo dobije optimalnu podršku za vitalnost, imunološku funkciju i opšte zdravlje. Fulvinska kiselina je ključna za maksimiziranje koristi koje suplement pruža, što čini njen visok nivo koncentracije neophodnim za efikasnost i potpunosti delovanja suplementa.


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Slični proizvodi

Korisni članci

INTOLERANCIJA NA LAKTOZU I MLEKO Šta je alergija na mleko koja se najčešće prepoznaje kao intolerancija na laktozu u mleku i koji su simptomi intolerancije na laktozu Intolerancija na laktozu je stanje koje pogađa mnoge, ali često ostaje…

Detaljnije

VITAMIN B7 (H) Šta je Biotin ili vitamin B7, odnosno vitamin H i kakva je upotreba biotina za potrebe vašeg organizma Biotin deluje kao koenzim u telu koji je potreban za metabolizam masnih kiselina, amino kiselina i glukoze. To znači da…

Detaljnije

Gljiva Lavlja Griva - Čudotvorna gljiva za mozak i telo Poznata po latinskom imenu Hericium erinaceus, Lavlja griva gljive je poreklom iz Severne Amerike, Evrope i Azije. Ponekad se naziva i jež gljiva, Yamabushitake ili Houtou, i pripada grupi zubastih…

Detaljnije

TAKO MOĆNA ČAGA Lekovita gljiva Čaga (Inonotus obliquus) je moćna medicinska gljiva. Istražite moćne zdravstvene prednosti ove prirodne superhrane Čaga gljiva, poznata po visokom ORAC skoru, predstavlja izvor impresivnih zdravstvenih dobrobiti i antioksidanata.…

Detaljnije

Nadutost stomaka je postala toliko uobičajena da se često naziva "epidemijom". Ako se često suočavate s nadutošću i probavnim tegobama, važno je razumeti moguće uzroke. Loša ishrana, visok nivo stresa, konstantna upotreba lekova i izloženost…

Detaljnije

SHILAJIT U MEDICINSKOJ PRAKSI Koja su sve naučna istraživanja o shilajitu sprovedena i na šta sve shilajit deluje po modernoj i tradicionalnoj medicini Tradicionalna i moderna terapijska upotreba Shilajita - spisak zdravstvenih stanja u kojima…

Detaljnije