VirakMix kapsule virka sa lekovitim biljem za zdravlje žene 60 x 500 mg

Cena: 2000.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Popust na količinu!
1 komad - 2000.00 RSD
2 komada - 3800.00 RSD
3 komada - 5400.00 RSD
4 komada - 6800.00 RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.

Na lageru: Trenutno nije dostupno .

PILULE VIRKA

VirakMix kapsule virka sa lekovitim biljem za zdravlje žena u pakovanju od 60 kapsula sa visokom koncentracijom aktivnih materija od 500 mg

VirakMix ili snaga prirode za harmoniju ženskog zdravlja

Dobrodošli u svet prirodne alhemije, gde priroda postaje čarobna formula za vaše životno blagostanje. Danas želimo da vas upoznamo sa jednim od najdragocenijih darova prirode – Virak (Alchemilla vulgaris L.), čije lekovite moći su kroz vekove osvajale srca žena širom sveta.

Sada je Virak dostupan i kao visokokvalitetan ekstrakt virka u kapsulama – VirakMix kapsule.

Istorija virka: Izvor ženske snage kroz vekove

Virak, poznat i kao Alchemilla vulgaris, ima dugu i bogatu istoriju korišćenja u tradicionalnoj medicini. Koristile su ga antičke grčke žene za održavanje ravnoteže u telu, a i u Rimskom carstvu bio je cenjen kao tajanstveni eliksir ženske lepote. Kroz srednji vek, biljka je postala deo narodnih lekova, pridobivši reputaciju "ženskog tonika" sa sposobnošću da podržava ženski reproduktivni sistem.

Glavne oblasti delovanja Virka: Podrška ženama kroz sva životna doba

Virak je priznat po svojoj širokoj primeni u podršci ženskom zdravlju. Evo pet ključnih zdravstvenih prednosti koje lekovita biljka virak sada kao VirakMix kapsule pružaju, podržane naučnim istraživanjima o toj dragocenoj lekovitoj biljci za žene:

Regulacija menstrualnog ciklusa: Naučne studije pokazuju da redovna konzumacija Virka može pomoći u uspostavljanju ravnoteže hormona, čime se smanjuje neredovan menstrualni ciklus.

Olakšanje simptoma PMS-a: Virak je pokazao svoju efikasnost u smanjenju simptoma predmenstrualnog sindroma, poput nadutosti, iritacije i bolova u dojkama.

Fertilnost: Istraživanja sugeriraju da Virak može imati pozitivan uticaj na plodnost kod žena, podržavajući zdravu funkciju jajnika i balans hormona.

Menopauza: Virak je posebno koristan tokom menopauze, jer pomaže u ublažavanju simptoma kao što su valunzi, nesanica i promene raspoloženja.

Prevencija cisti na jajnicima: Studije su pokazale da redovna upotreba Virka može smanjiti rizik od cisti na jajnicima, pružajući ženama dodatnu zaštitu.

Sinergija prirodnih moći: Virak i druge lekovite biljke

Uzimajući u obzir kompleksnost ženskog zdravlja, Priroda na Dar je pažljivo spojila Virak sa nekoliko drugih lekovitih biljaka kako bi stvorila najefikasniji proizvod za podršku ženama – VirakMix kapsule. Neven, kamilica, hajdučka trava i kantarion su pažljivo odabrane biljke koje dodatno i sinergijsk pojačavaju dejstvo Virka.

Neven: Poznat po svojim protivupalnim svojstvima, neven pomaže u ublažavanju bolova i upala, često prisutnih tokom menstrualnog ciklusa, poboljšava cirkulaciju.

Kamilica: Sa svojim umirujućim svojstvima, kamilica pomaže u smanjenju stresa i napetosti, često prisutnih tokom PMS-a.

Hajdučka Trava: Ova biljka je poznata po podršci hormonskoj ravnoteži i ublažavanju simptoma menopauze.

Kantarion: Blagotvorno deluje na nervni sistem, pomažući u očuvanju emocionalnog blagostanja tokom svih faza života. Pojačava dejstvo svih drugih biljaka u ompoziciji.

VirakMix kapsule: Esencija ženskog zdravlja u kapsuli

Da biste iskusili puni potencijal Virka i ostalih biljaka, predstavljamo vam VirakMix kapsule virka – naš najnoviji proizvod namenjen zdravlju žena. VirakMix je pažljivo formulisan ekstrakt virka u kapsulama koji sadrži optimalne doze Virka, nevena, kamilice, hajdučke trave i kantariona. Ova harmonija prirodnih sastojaka donosi sveobuhvatnu podršku ženskom zdravlju, posebno u izazovnim fazama poput menopauze.

Sastav kapsule: Visokokvalitetni ekstrakt virka, nevena, hajdučke trave, kamilice i kantariona u veganskoj celuloznoj kapsuli od 500 mg

Način korišćenja: Uzimaju se 3 x 1 kapsula dnevno, pre jela.

Veličina teglice: 60 kapsula. Teglica je dovoljna za 20 dana uobičajene upotrebe.  

Priroda na Dar je posvećena otkrivanju najboljih prirodnih rešenja za unapređenje ženskog zdravlja, a Virak je ključni sastojak koji obećava ravnotežu i snagu kroz sve životne faze. Neka VirakMix kapsule virka  bude vaš suputnik na putu ka harmoniji ženskog zdravlja - spoj prirode i nauke u jednoj kapsuli.

Zaslužujete najbolje, zaslužujete VirakMix kapsule virka!


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Slični proizvodi

Korisni članci

JAPANSKA TRADICIONALNA MEDICINA Šta je Kampo medicina i kako je kineska medicinska praksa postala japanska tradicionalna medicina U srcu istočne medicine, sjajnim svetlom zrači japanska Kampo medicina, drevna praksa koja plete niti kineske mudrosti…

Detaljnije

Sve o FUDMAP Dijeti Saznajte šta je FODMAP dijeta, kako je nastala, kako se sprovodi fudmap dijeta i za koje bolesti se koristi Gastrointestinalne tegobe poput nadutosti, proliva, grčeva i bolova u trbuhu mogu ozbiljno poremetiti svakodnevni život.…

Detaljnije

ULJE KOKOSA Za šta se koristi kokosovo ulje i 20 benefita kokosovog ulja na naše zdravlje Do danas postoji preko 1.500 studija koje pokazuju da je kokosovo ulje jedna od najzdravijih namirnica na planeti. Upotreba i prednosti kokosovog…

Detaljnije

VISOKE DOZE VITAMINA D – LEK ZA MS I AUTOIMUNE BOLESTI? Dr Coimbra Protokol visokih doza vitamina D: Da li Vitamin D leči multiplu sklerozu i autoimune bolesti? Intervju sa Dr Coimbrom koji je osmislio terapiju za autoimune bolesti Intervju sa…

Detaljnije

GLUTEN FREE HRANA Šta je bezglutenska ishrana i koja je hrana bez glutena koju možete jesti ako morate da izbegavate gluten Većina celih, neprerađenih namirnica uklapa se u ishranu bez glutena, omogućavajući širok izbor opcija. Međutim,…

Detaljnije

Veliki Čičak  Lekovita biljka Čičak (Arctium lappa) ima sve veći značaj u medicini. Otkriveno je da ekstrakti čička deluju na smanjenje šećera, smirivanje inflamacije stomaka i revitalizaciju mikrobioma Čičak je korovska biljka koja je svuda…

Detaljnije