VirakMix kapsule virka sa lekovitim biljem za zdravlje žene 60 x 500 mg

Stara cena: 2000.00 RSD
Cena: 1800.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Popust na količinu!
1 komad - 1800.00 RSD
2 komada - 3420.00 RSD
3 komada - 4860.00 RSD
4 komada - 6120.00 RSD
Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

PILULE VIRKA

VirakMix kapsule virka sa lekovitim biljem za zdravlje žena u pakovanju od 60 kapsula sa visokom koncentracijom aktivnih materija od 500 mg

VirakMix ili snaga prirode za harmoniju ženskog zdravlja

Dobrodošli u svet prirodne alhemije, gde priroda postaje čarobna formula za vaše životno blagostanje. Danas želimo da vas upoznamo sa jednim od najdragocenijih darova prirode – Virak (Alchemilla vulgaris L.), čije lekovite moći su kroz vekove osvajale srca žena širom sveta.

Sada je Virak dostupan i kao visokokvalitetan ekstrakt virka u kapsulama – VirakMix kapsule.

Istorija virka: Izvor ženske snage kroz vekove

Virak, poznat i kao Alchemilla vulgaris, ima dugu i bogatu istoriju korišćenja u tradicionalnoj medicini. Koristile su ga antičke grčke žene za održavanje ravnoteže u telu, a i u Rimskom carstvu bio je cenjen kao tajanstveni eliksir ženske lepote. Kroz srednji vek, biljka je postala deo narodnih lekova, pridobivši reputaciju "ženskog tonika" sa sposobnošću da podržava ženski reproduktivni sistem.

Glavne oblasti delovanja Virka: Podrška ženama kroz sva životna doba

Virak je priznat po svojoj širokoj primeni u podršci ženskom zdravlju. Evo pet ključnih zdravstvenih prednosti koje lekovita biljka virak sada kao VirakMix kapsule pružaju, podržane naučnim istraživanjima o toj dragocenoj lekovitoj biljci za žene:

Regulacija menstrualnog ciklusa: Naučne studije pokazuju da redovna konzumacija Virka može pomoći u uspostavljanju ravnoteže hormona, čime se smanjuje neredovan menstrualni ciklus.

Olakšanje simptoma PMS-a: Virak je pokazao svoju efikasnost u smanjenju simptoma predmenstrualnog sindroma, poput nadutosti, iritacije i bolova u dojkama.

Fertilnost: Istraživanja sugeriraju da Virak može imati pozitivan uticaj na plodnost kod žena, podržavajući zdravu funkciju jajnika i balans hormona.

Menopauza: Virak je posebno koristan tokom menopauze, jer pomaže u ublažavanju simptoma kao što su valunzi, nesanica i promene raspoloženja.

Prevencija cisti na jajnicima: Studije su pokazale da redovna upotreba Virka može smanjiti rizik od cisti na jajnicima, pružajući ženama dodatnu zaštitu.

Sinergija prirodnih moći: Virak i druge lekovite biljke

Uzimajući u obzir kompleksnost ženskog zdravlja, Priroda na Dar je pažljivo spojila Virak sa nekoliko drugih lekovitih biljaka kako bi stvorila najefikasniji proizvod za podršku ženama – VirakMix kapsule. Neven, kamilica, hajdučka trava i kantarion su pažljivo odabrane biljke koje dodatno i sinergijsk pojačavaju dejstvo Virka.

Neven: Poznat po svojim protivupalnim svojstvima, neven pomaže u ublažavanju bolova i upala, često prisutnih tokom menstrualnog ciklusa, poboljšava cirkulaciju.

Kamilica: Sa svojim umirujućim svojstvima, kamilica pomaže u smanjenju stresa i napetosti, često prisutnih tokom PMS-a.

Hajdučka Trava: Ova biljka je poznata po podršci hormonskoj ravnoteži i ublažavanju simptoma menopauze.

Kantarion: Blagotvorno deluje na nervni sistem, pomažući u očuvanju emocionalnog blagostanja tokom svih faza života. Pojačava dejstvo svih drugih biljaka u ompoziciji.

VirakMix kapsule: Esencija ženskog zdravlja u kapsuli

Da biste iskusili puni potencijal Virka i ostalih biljaka, predstavljamo vam VirakMix kapsule virka – naš najnoviji proizvod namenjen zdravlju žena. VirakMix je pažljivo formulisan ekstrakt virka u kapsulama koji sadrži optimalne doze Virka, nevena, kamilice, hajdučke trave i kantariona. Ova harmonija prirodnih sastojaka donosi sveobuhvatnu podršku ženskom zdravlju, posebno u izazovnim fazama poput menopauze.

Sastav kapsule: Visokokvalitetni ekstrakt virka, nevena, hajdučke trave, kamilice i kantariona u veganskoj celuloznoj kapsuli od 500 mg

Način korišćenja: Uzimaju se 3 x 1 kapsula dnevno, pre jela.

Veličina teglice: 60 kapsula. 

 

 

Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Slični proizvodi

Korisni članci

TAKO MOĆNA ČAGA Lekovita gljiva Čaga (Inonotus obliquus) je moćna medicinska gljiva. Istražite moćne zdravstvene prednosti ove prirodne superhrane Čaga gljiva, poznata po visokom ORAC skoru, predstavlja izvor impresivnih zdravstvenih dobrobiti i antioksidanata.…

Detaljnije

Nadutost stomaka je postala toliko uobičajena da se često naziva "epidemijom". Ako se često suočavate s nadutošću i probavnim tegobama, važno je razumeti moguće uzroke. Loša ishrana, visok nivo stresa, konstantna upotreba lekova i izloženost…

Detaljnije

SHILAJIT U MEDICINSKOJ PRAKSI Koja su sve naučna istraživanja o shilajitu sprovedena i na šta sve shilajit deluje po modernoj i tradicionalnoj medicini Tradicionalna i moderna terapijska upotreba Shilajita - spisak zdravstvenih stanja u kojima…

Detaljnije

KEGELOVE VEŽBE Kegelove vežbe su postale poznate kao jednostavan, ali moćan način jačanja mišića karlice i poboljšanja opšteg zdravlja karličnog regiona. Kreirane su 1948. godine od strane američkog ginekologa Dr. Arnolda Kegela,…

Detaljnije

HIPERTENZIJA Hipertnezija ili visok krvni pritisak je bolest savremenog doba, uzrokovana mnogim faktorima. Faktori rizika kod hipertenzije Visok krvni pritisak (hipertenzija) pogađa veliki broj odraslih ljudi, a nova istraživanja pokazuju da će se taj…

Detaljnije

MEDICINSKE GLJIVE Odakle potiču naše kapsule gljiva, zašto koristimo dvostruku ekstrakt gljiva i zašto je važan kvalitet medicinskih gljiva Kvalitetne medicinske gljive su čudo prirode i mnogo doprinose zdravlju. Zato je mnogo važno…

Detaljnije