Uromix kapsule propolisa za bešiku i prostatu 60 x 500 mg

Cena: 2000.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Popust na količinu!
1 komad - 2000.00 RSD
2 komada - 3800.00 RSD
3 komada - 5400.00 RSD
4 komada - 6800.00 RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.

Na lageru: Trenutno nije dostupno .

PROPOLIS PILULE ZA BEŠIKU

Uromix kapsule propolisa za bešiku i prostatu – propolis i lekovito bilje u kapsulama od 60 komada sa visokom koncentracijom aktivnih materija od 500 mg

Propolis, ta čudesna tvar koju stvaraju marljive pčele, predstavlja pravo blago prirode koje nosi neverovatne lekovite moći. Njegov nastanak je poput umetnosti - pčele sakupljaju smolu sa biljaka, dodajući joj svoj vosak i polen, stvarajući ovu fantastičnu supstancu bogatu flavonoidima, fenolima i esencijalnim uljima. Kada se propolis prečisti i stavi u kapsule, on postaje ključ za očuvanje zdravlja i balansa u telu.

Uromix kapsule propolisa predstavljaju najbolji način da iskoristite sve lekovite benefite ove čudesne supstance. Prečišćeni propolis sačuva sva svoja lekovita svojstva, omogućavajući vam da u potpunosti doživite sve blagodati koje pruža.

Uz propolis u kapsulama UroMix-a se nalaze i ekstrakt Uvinog čaja, ekstrakt Koprive i ekstrakt Kamilice. Uvin čaj, kopriva i kamilica su biljke koje se tradicionalno koriste zbog svojih blagotvornih dejstava na urogenitalne organe, posebno u borbi protiv cistitisa u oboljenja urogenitalnog trakta.

Uvin čaj (Medvedje grožđe) ima snažna antioksidativna svojstva koja mogu sprečiti prionjanje bakterija na zidove urinarnog trakta. Visok sadržaj proantocijanidina u Uvinom čaju pomaže u sprečavanju infekcija urinarnog sistema, olakšavajući simptome cistitisa.

Kopriva, sa svojim diuretičkim svojstvima, može pomoći u eliminaciji bakterija i toksina iz organizma, smanjujući upalne procese u mokraćnom sistemu. Takođe, kopriva može ojačati imunološki sistem, pružajući telu veću otpornost na infekcije.

Kamilica je poznata po svojim antiinflamatornim i antiseptičkim svojstvima. Njeni sastojci mogu umiriti upalu u urinarnom traktu i ublažiti simptome cistitisa, poput bola i nelagode prilikom mokrenja. Takođe, kamilica ima umirujući efekat na iritiranu sluznicu, pomažući u bržem oporavku.

Za šta se koriste UroMix kapsule

Imunološka podrška: Propolis sa lekovitim biljem Uve, koprive i kamilice je vaš saveznik u jačanju imunološkog sistema. Njegova moćna antimikrobna svojstva pomažu telu da se odbrani od raznih infekcija i bolesti posebno kada su u pitanju urogenitalni organi.

Antiinflamatorna moć: Ove prirodne supstance poseduju sposobnost smanjenja upala, pružajući olakšanje kod različitih stanja poput hronične upale bešike, prostate, mokraćnih kanala i drugih upalnih oboljenja.

Podrška zdravlju creva i želudca: Propolis je odličan u održavanju zdravlja želudca i creva, očuvanju ravnoteže mikrobiote i sprečavanju disbalansa u crevnoj flori. Uromix kapsule propolisa će vam pomoći ako imate Helikobakter pilori ili gastritis.

Lečenje cistitisa: Istraživanja su pokazala da su Uva čaj i propolis efikasni u lečenju cistitisa, pružajući podršku u borbi protiv infekcija urinarnog trakta kod bakterijskih infekcija.

Borba protiv kandide u crevima: Propolis pokazuje svoju snagu u suzbijanju kandide u crevima, pomažući u očuvanju zdravlja gastrointestinalnog trakta. Ako imate kandidu u crevima Uromix kapsule propolisa su za vas.

Sastav kapsule: Prečišćeni ekstrakt propolisa i ekstrakti uva čaja, koprive i kamilice u  veganskoj celuloznoj kapsuli od 500 mg

Način korišćenja: Uzimaju se 2 x 1 kapsula dnevno, pre jela.

Veličina teglice: 60 kapsula. Teglica je dovoljna mesec dana uobičajene upotrebe.  

Propolis kapsule su ne samo prirodni dodatak ishrani, već pravi čuvar vašeg zdravlja. Njihova sposobnost da podrže imunološki sistem, smanje upale, održe zdravlje creva i bore se protiv različitih infekcija čini ih nezamenljivim saveznikom u vašoj borbi za zdravijim i balansiranim životom.

Uz pomoć prečišćenog propolisa u kapsulama, doživite sve blagodeti prirode, ojačajte svoje telo iznutra i dozvolite mu da se bori protiv izazova svakodnevnog života.


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Slični proizvodi

Korisni članci

JAPANSKA TRADICIONALNA MEDICINA Šta je Kampo medicina i kako je kineska medicinska praksa postala japanska tradicionalna medicina U srcu istočne medicine, sjajnim svetlom zrači japanska Kampo medicina, drevna praksa koja plete niti kineske mudrosti…

Detaljnije

Sve o FUDMAP Dijeti Saznajte šta je FODMAP dijeta, kako je nastala, kako se sprovodi fudmap dijeta i za koje bolesti se koristi Gastrointestinalne tegobe poput nadutosti, proliva, grčeva i bolova u trbuhu mogu ozbiljno poremetiti svakodnevni život.…

Detaljnije

ULJE KOKOSA Za šta se koristi kokosovo ulje i 20 benefita kokosovog ulja na naše zdravlje Do danas postoji preko 1.500 studija koje pokazuju da je kokosovo ulje jedna od najzdravijih namirnica na planeti. Upotreba i prednosti kokosovog…

Detaljnije

VISOKE DOZE VITAMINA D – LEK ZA MS I AUTOIMUNE BOLESTI? Dr Coimbra Protokol visokih doza vitamina D: Da li Vitamin D leči multiplu sklerozu i autoimune bolesti? Intervju sa Dr Coimbrom koji je osmislio terapiju za autoimune bolesti Intervju sa…

Detaljnije

GLUTEN FREE HRANA Šta je bezglutenska ishrana i koja je hrana bez glutena koju možete jesti ako morate da izbegavate gluten Većina celih, neprerađenih namirnica uklapa se u ishranu bez glutena, omogućavajući širok izbor opcija. Međutim,…

Detaljnije

Veliki Čičak  Lekovita biljka Čičak (Arctium lappa) ima sve veći značaj u medicini. Otkriveno je da ekstrakti čička deluju na smanjenje šećera, smirivanje inflamacije stomaka i revitalizaciju mikrobioma Čičak je korovska biljka koja je svuda…

Detaljnije