Uromix kapsule propolisa za bešiku i prostatu 60 x 500 mg

Stara cena: 2300.00 RSD
Cena: 2000.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Popust na količinu!
1 komad - 2000.00 RSD
2 komada - 3800.00 RSD
3 komada - 5400.00 RSD
4 komada - 6800.00 RSD
Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

PROPOLIS PILULE ZA BEŠIKU

Uromix kapsule propolisa za bešiku i prostatu – propolis i uvin čaj sa drugim llekovitim biljem u kapsulama od 60 komada sa visokom koncentracijom aktivnih materija od 500 mg

Propolis, ta čudesna tvar koju stvaraju marljive pčele, predstavlja pravo blago prirode koje nosi neverovatne lekovite moći. Njegov nastanak je poput umetnosti - pčele sakupljaju smolu sa biljaka, dodajući joj svoj vosak i polen, stvarajući ovu fantastičnu supstancu bogatu flavonoidima, fenolima i esencijalnim uljima. Kada se propolis prečisti i stavi u kapsule, on postaje ključ za očuvanje zdravlja i balansa u telu.

Uromix kapsule propolisa predstavljaju najbolji način da iskoristite sve lekovite benefite ove čudesne supstance. Prečišćeni propolis sačuva sva svoja lekovita svojstva, omogućavajući vam da u potpunosti doživite sve blagodati koje pruža.

Uz propolis u kapsulama UroMix-a se nalaze i ekstrakt Uvinog čaja, ekstrakt Koprive i ekstrakt Kamilice. Uvin čaj, kopriva i kamilica su biljke koje se tradicionalno koriste zbog svojih blagotvornih dejstava na urogenitalne organe, posebno u borbi protiv cistitisa u oboljenja urogenitalnog trakta.

Uvin čaj (Medvedje grožđe) ima snažna antioksidativna svojstva koja mogu sprečiti prionjanje bakterija na zidove urinarnog trakta. Visok sadržaj proantocijanidina u Uvinom čaju pomaže u sprečavanju infekcija urinarnog sistema, olakšavajući simptome cistitisa.

Kopriva, sa svojim diuretičkim svojstvima, može pomoći u eliminaciji bakterija i toksina iz organizma, smanjujući upalne procese u mokraćnom sistemu. Takođe, kopriva može ojačati imunološki sistem, pružajući telu veću otpornost na infekcije.

Kamilica je poznata po svojim antiinflamatornim i antiseptičkim svojstvima. Njeni sastojci mogu umiriti upalu u urinarnom traktu i ublažiti simptome cistitisa, poput bola i nelagode prilikom mokrenja. Takođe, kamilica ima umirujući efekat na iritiranu sluznicu, pomažući u bržem oporavku.

Za šta se koriste UroMix kapsule

Imunološka podrška: Propolis sa lekovitim biljem Uve, koprive i kamilice je vaš saveznik u jačanju imunološkog sistema. Njegova moćna antimikrobna svojstva pomažu telu da se odbrani od raznih infekcija i bolesti posebno kada su u pitanju urogenitalni organi.

Antiinflamatorna moć: Ove prirodne supstance poseduju sposobnost smanjenja upala, pružajući olakšanje kod različitih stanja poput hronične upale bešike, prostate, mokraćnih kanala i drugih upalnih oboljenja.

Podrška zdravlju creva i želudca: Propolis je odličan u održavanju zdravlja želudca i creva, očuvanju ravnoteže mikrobiote i sprečavanju disbalansa u crevnoj flori. Uromix kapsule propolisa će vam pomoći ako imate Helikobakter pilori ili gastritis.

Lečenje cistitisa: Istraživanja su pokazala da su Uva čaj i propolis efikasni u lečenju cistitisa, pružajući podršku u borbi protiv infekcija urinarnog trakta kod bakterijskih infekcija.

Borba protiv kandide u crevima: Propolis pokazuje svoju snagu u suzbijanju kandide u crevima, pomažući u očuvanju zdravlja gastrointestinalnog trakta. Ako imate kandidu u crevima Uromix kapsule propolisa su za vas.

Sastav kapsule: Prečišćeni ekstrakt propolisa i ekstrakti uva čaja, koprive i kamilice u  veganskoj celuloznoj kapsuli od 500 mg

Način korišćenja: Uzimaju se 2 x 1 kapsula dnevno, pre jela.

Veličina teglice: 60 kapsula.

 

Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Slični proizvodi

Korisni članci

TAKO MOĆNA ČAGA Lekovita gljiva Čaga (Inonotus obliquus) je moćna medicinska gljiva. Istražite moćne zdravstvene prednosti ove prirodne superhrane Čaga gljiva, poznata po visokom ORAC skoru, predstavlja izvor impresivnih zdravstvenih dobrobiti i antioksidanata.…

Detaljnije

Nadutost stomaka je postala toliko uobičajena da se često naziva "epidemijom". Ako se često suočavate s nadutošću i probavnim tegobama, važno je razumeti moguće uzroke. Loša ishrana, visok nivo stresa, konstantna upotreba lekova i izloženost…

Detaljnije

SHILAJIT U MEDICINSKOJ PRAKSI Koja su sve naučna istraživanja o shilajitu sprovedena i na šta sve shilajit deluje po modernoj i tradicionalnoj medicini Tradicionalna i moderna terapijska upotreba Shilajita - spisak zdravstvenih stanja u kojima…

Detaljnije

KEGELOVE VEŽBE Kegelove vežbe su postale poznate kao jednostavan, ali moćan način jačanja mišića karlice i poboljšanja opšteg zdravlja karličnog regiona. Kreirane su 1948. godine od strane američkog ginekologa Dr. Arnolda Kegela,…

Detaljnije

HIPERTENZIJA Hipertnezija ili visok krvni pritisak je bolest savremenog doba, uzrokovana mnogim faktorima. Faktori rizika kod hipertenzije Visok krvni pritisak (hipertenzija) pogađa veliki broj odraslih ljudi, a nova istraživanja pokazuju da će se taj…

Detaljnije

MEDICINSKE GLJIVE Odakle potiču naše kapsule gljiva, zašto koristimo dvostruku ekstrakt gljiva i zašto je važan kvalitet medicinskih gljiva Kvalitetne medicinske gljive su čudo prirode i mnogo doprinose zdravlju. Zato je mnogo važno…

Detaljnije