Kordiceps gljiva (Cordyceps Militaris) – lekovita pečurka u kapsulama sa 30% beta glukana 60 x 500 mg

Cena: 3600.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Popust na količinu!
1 komad - 3600.00 RSD
2 komada - 6840.00 RSD
3 komada - 9720.00 RSD
4 komada - 12240.00 RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.

Na lageru: Trenutno nije dostupno .

KORDICEPS JE GLJIVA SNAGE

Čudna i vekovima čuvena lekovita gljiva sa Tibeta poznata kao Kordiceps pečurka (Cordyceps Militaris), sada kao Kordiceps kapsule od 500 mg sa 30% beta glukana

Duboko u srcu visokih planinskih šuma Azije, na Himalajama, tamo gde priroda čuva svoje najbolje tajne, raste jedna od najčudesnijih gljiva na svetu - Kordiceps. Ova izvanredna gljiva, poznata po svojim blagotvornim svojstvima i načinu na koji raste iz larve - pečurka larva, bila je tajna drevnih kultura više od 2.000 godina. Čudotvorna pečurka sa Tibeta koja je bila jako retka i skuplja od zlata.

Jedino ju je kineski car smeo koristiti pa je nazvana i carska gljiva - pogledati proizvod 3 Carske gljive 

Danas, želimo da vas upoznamo sa čudima Kordicepsa i pružimo vam priliku da osetite sve što ova prirodna čudotvorka može da vam ponudi.

Kordiceps gljiva je više od obične gljive. Ona je za istočnjačke narode simbol snage, izdržljivosti i vitalnosti. Svojim jedinstvenim svojstvima, Kordiceps je zadivio istraživače i postao ključni sastojak mnogih tradicionalnih medicinskih recepata. Sada, uz naše Kordiceps kapsule obogaćene sa čak 30% beta glukana, možete doživeti sve te prednosti i uneti snagu ove čudesne gljive u svoj svakodnevni život.

Svako svojstvo koje Kordiceps gljiva (Cordyceps Militaris) ima doprinosi vašem opštem zdravlju i dobrobiti. Pogledajte kako ovaj neverovatan prirodni resurs može pozitivno uticati na vašu svakodnevnicu:

Bezgranična energija i vitalnost: Kordiceps je tajna vaše nepresušne energije. Povećava proizvodnju adenozin trifosfata (ATP), ključnog izvora energije u vašem telu, obezbeđujući vam neiscrpnu vitalnost i smanjujući osećaj umora. Deluje na stvaranje energije na ćelijskom nivou. To znači da ćete imati snagu za sve mentalne i fizičke izazove koji vam se nađu na putu. 

Povećanje libida i reproduktivne energije: Za buđenje strasti i zadovoljstva, posebno kod muškaraca, tradicija i nauka ukazuju na Kordiceps kao prirodni afrodizijak. Povećava energiju, nivo testesterona i cirkulaciju, raste ukupni libido i daje vam prirodnu podršku da uživate u intimnom životu. Medjutim, Kordiceps deluje i na plodnost kako kod muškaraca tako i kod žena. 

Udahnite punim plućima: Kordiceps je gljiva za pluća jer unapređuje vašu sposobnost disanja i omogućava vam da efikasnije koristite kiseonik. To znači bolju cirkulaciju kiseonika u telu, pružajući vam dodatnu energiju i vitalnost. Nezabilazna je gljiva za pušače i osobe koje imaju slaba pluća i hroničnu opstruktivnu bolest pluća. U tradicionalnoj kineskoj medicini je cenjena gljiva protiv gripa i virusnih infekcija. 

Hormonalna ravnoteža: Ne dozvolite da hormoni upravljaju vama - Kordiceps pomaže u održavanju zdravih nivoa androgena, čak i u prisustvu hormonskih poremećaja. Poboljšava proizvodnju hormona za vašu dobrobit. Zato je Kordiceps nezamenljiv u kineskoj tradicionalnoj medicini kod lečenja hormonalnih problema i nedostatka adrenalina. Mora se koristiti najmanje 3 meseca kod problema menstruacije. 

Poboljšane performanse i izdržljivost: Kordiceps se pokazao kao tajni sastojak za unapređenje vaših sportskih aktivnosti. Povećava laktatne i ventilacione pragove, što znači da možete duže i jače trenirati. To je ključ za postizanje vrhunskih rezultata u vežbanju i osećanje mladalačke energije. Zbog toga ga sportisti masovno koriste kao dodatak ishrani i uvek traže što potentniji izvor kordiceps gljiva kao što su to naše Kordiceps kapsule sa 30% beta glukana jer imaju visoku koncetraciju aktivnih materija.

Kordiceps u kapsulama sa 30% beta glukana je vaš partner u održavanju zdrave ravnoteže. Podržava zdrav odgovor na upalu i jača vaš imunološki sistem, sve zahvaljujući svojim moćnim sastojcima poput betaglukana i kordicepsina. Neophodan je sastojak kod svih kompleksnih preparata koji trajno podižu imunitet - pogledati proizvod 5 Elemenata

Stanja za koja se najčešće koriste Kordiceps kapsule su: 

  1. Upala pluća, bronhitis, kašalj, slabost pluća, HOBP
  2. Virusne infekcije, oslabljen imunitet, opravak posle bolesti, hroničan umor i nedostatak snage
  3. Jačanje libida, seksualne funkcije i rada bubrega - poboljšanje plodnosti kod oba pola
  4. Povećanje energije, snage i izdržljivosti kod sportista
  5. Visok holesterol i masna jetra 

-----

Kapsule sadrže čist, dvostruki ekstrakt kordicepsa (Cordiceps militaris) sa visokim nivoom bioaktivnih jedinjenja kao što su beta-glukani, kordicepinska kiselina, galaktomanan, manitol, adenozin, kordicepin itd. Nema ostataka micelijuma, nije gajeno na žitima, nema tragova glutena. 

Sastav kapsule: Dvostruki ekstrakt gljive Kordiceps sa 30% beta glukana u količini od 500 mg

Način korišćenja: Uzimaju se 2 x 1 kapsula dnevno tokom ili posle jela. Kod težih stanja uzimaju se 2 do 3 puta x 1 do 2 kapsule dnevno.

Veličina teglice: 60 kapsula. Teglica je dovoljna za mesec dana upotrebe.  

Osećajte se bolje, budite jači i ispunite svoje dane energijom uz Kordiceps. Vaša dobrobit zaslužuje najbolje, a Kordiceps kapsule su ključ za postizanje tog cilja. Sada je vreme da se odlučite za Kordiceps kapsule sa 30% beta glukana i započnete put ka boljem, vitalnijem i energičnijem "ja". Vaše telo i um zaslužuju ovu blagodet.

Ne čekajte - ostvarite svoj potencijal danas!

-----

Beta glukani, kao ključni sastojci u pečurkama i micelijumu, predstavljaju osnovu značajne imunološke podrške. Njihova prisutnost donosi vitalnu ulogu u jačanju imunološkog sistema i borbi protiv infekcija. Ovi kompleksni polisaharidi aktiviraju makrofage, poboljšavajući odgovor organizma na patogene. Njihova antiinflamatorna svojstva takođe imaju ulogu u smanjenju upala i podršci zdravlju creva.

Važno je istaći da beta glukani mogu doprineti smanjenju rizika od određenih oblika karcinoma, delujući kao prirodna podrška u borbi protiv tumora. Njihova uloga u regulaciji holesterola dodatno naglašava važnost ove supstance za celokupno zdravlje srca.

Garantovati visok sadržaj beta-glukana (najmanje 30% betaglukana) u našim kapsulama postaje ključno za osiguranje njihove terapeutske vrednosti i potencijala za unapređenje zdravlja.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Kordiceps gljiva, kapsule 500 mg

Dodatak ishrani

Neto količina: 38,58 g (60 kapsula)

Namena. Proizvod Kordiceps gljiva, kapsule 500 mg, je dodatak ishrani sa gljivom kordiceps (Cordyceps militaris).

Sastav proizvoda:

Sadržaj aktivnih sastojaka

1 kapsula (643 mg)

%NRV*

2-5 kapsula

(1,286-3,215 g)

%NRV*

Kordiceps, suvi etanolno-vodeni ekstrakt sporokarpa (Cordyceps militaris), standardizovan na min. 30% polisaharida

500 mg

-

1,00-2,50 g

-

*%NRV –nutritivna referentna vrednost

Sastojci: kordiceps, suvi etanolno-vodeni ekstrakt sporokarpa (Cordyceps militaris), standardizovano na min. 30% polisaharida; hidroksipropilmetilceluloza, sredstva protiv zgrudnjavanja: silicijum-dioksid i magnezijum-stearat.

Način primene.

2 puta po 1 kapsula dnevno, ili 2 do 3 puta po 1 do 2 kapsule dnevno tokom ili posle jela.

Napomena

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.  Čuvati van domašaja dece.

Konsultovati se sa lekarom pre primene ovog proizvoda.

Upozorenja i ograničenja upotrebe

Preporučena dnevna  doza se ne sme prekoračiti. Ne sme se koristiti u slučaju preosetljivosti na bilo koju komponentu proizvoda, kod dece, u toku trudnoće i dojenja, kod pacijenata sa autoimunim bolestima. Oprez se savetuje kod akutnih bolesti kao što su prehlada, grip i dr. Moguće su interakcije sa antidijabeticima, antiretroviralnim lekovima, antikoagulansima, inhibitorima monoaminooksidaza, imunosupresivima. Pored alergijskih reakcija, može izazvati blage neželjene efekte kao što su dijareja, zatvor i nelagodnost u stomaku i povećati rizik od krvarenja tokom operacije, pa treba prestati sa upotrebom 2 nedelje pre operacije.

Način čuvanja. Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju, na tamnom mestu i sobnoj temperaturi.


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Slični proizvodi

Korisni članci

CREVNA FLORA Šta je mikrobiom u crevima, kompleksan skup mikroorganizama u crevima - crevna flora koja utiče na naše zdravlje Većina ljudi smatra da su bakterije u telu uzrok bolesti ili razvoja određenih bolesti, ali da li ste znali da…

Detaljnije

DIJETA ZA HOLESTEROL Kako ishrana deluje na holesterol. Može li biti uspešna kontrola holesterola dijetom sa pravilnim namirnicama Holesterol je masna supstanca koja je esencijalna za mnoge funkcije u organizmu, ali visoki nivoi lošeg holesterola…

Detaljnije

VIRUSNA INFEKCIJA Herpes je jedna od najčešćih seksualno prenosivih bolesti (SPB), što dovodi mnoge da se pitaju kako se prirodno rešiti herpesa. Virus herpesa može mirno postojati unutar imunološkog sistema osobe tokom celog…

Detaljnije

Probiotici i Antibiotici  Zašto se preporučuju probiotici uz antiobiotike? I neka pravila kako se uzima probiotik uz antibiotik u toku jela i dana Antibiotici su hemijska jedinjenja i moćan alat u borbi protiv bakterijskih infekcija, ali…

Detaljnije

SVILOVINA ILI MLEČIKA  Mala Mlečika: Tajna moći biljke za zdravlje prostate Zamislite mesto gde priroda predstavlja apoteku, gde svaka biljka nosi ključ za očuvanje našeg zdravlja. U tom carstvu zdravlja, posebno mesto zauzima mala mlečika,…

Detaljnije

NISKA KISELINA U ŽELUCU Ako imate nisku kiselinu u želucu, onda preduzmite 4 koraka za prirodno lečenje niske kiseline u stomaku Istina je da vaš želudac mora biti veoma kisel da bi razgradio hranu koju konzumirate i da bi se pravilno apsorbovao.…

Detaljnije