HyperMix kapsule kantariona za psihu i mentalno zdravlje 60 x 500 mg

Cena: 2000.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Popust na količinu!
1 komad - 2000.00 RSD
2 komada - 3800.00 RSD
3 komada - 5400.00 RSD
4 komada - 6800.00 RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.

Na lageru: Trenutno nije dostupno .

PILULE KANTARIONA

HyperMix kapsule kantariona za povećanje seratonina, jačanje psihe i dobro mentalno zdravlje u teglici od 60 kapsula, sa aktivnim materijama u koncentraciji od 500 mg

Osnažite svoje mentalno zdravlje uz naše kapsule kantariona obogaćene matičnjakom i majčinom dušicom! Savršen spoj prirodnih lekovitih biljaka donosi vam energiju, umiruje živce i poboljšava mentalno blagostanje. Ove kapsule nisu samo suplement, već potpuna podrška vašem telu i umu. Kantarion deluje na seratonin u mozgu, dok matičnjak umiruje i podstiče srećno raspoloženje, a majčina dušica jača imunološki sistem.

Kantarion, poznat i kao gospina trava, predstavlja neizmerno važnu biljku u svetu medicine. Njegova dugotrajna istorija korišćenja potvrđuje njegovu svestranost i izuzetne koristi po zdravlje. Zahvaljujući svojim lekovitim svojstvima, kantarion je postao ključni igrač u medicinskom svetu, pružajući rešenja za različite zdravstvene izazove.

Kantarion je poznat po svojoj sposobnosti da poboljša mentalno zdravlje, smanjuje anksioznost i depresiju. Njegova uloga u ublažavanju simptoma mentalnih poremećaja čini ga dragocenim saveznikom u psihijatriji i kod ADHD poremećaja.

Osim toga, kantarion se često koristi kao prirodni antidepresiv i sredstvo za poboljšanje raspoloženja. Njegova sposobnost da podstiče lučenje serotonina, neurotransmitera odgovornog za osećaj sreće, čini ga dragocenim resursom u borbi protiv emocionalnih izazova.

Matičnjak, poznat po svojim lekovitim svojstvima, ima izuzetnu ulogu u medicini. Ova biljka se vekovima koristi zbog svoje sposobnosti umirivanja nervnog sistema, smanjenja anksioznosti i poboljšanja kvaliteta sna. Matičnjak pojačava osećaj sreće ali takođe pokazuje antiinflamatorna svojstva, podržava probavni sistem i ima pozitivan uticaj na srce – jedna od glavnih biljki za smirenje uznemirenog srca.

Majčina dušica, sa svojim snažnim lekovitim svojstvima, igra ključnu ulogu u medicini. Ova biljka se tradicionalno koristi zbog svojih antibakterijskih i antivirusnih svojstava, podržavajući imunološki sistem. Takođe, majčina dušica ima adaptogene karakteristike koje pomažu organizmu da se nosi sa stresom. U medicini mentalnog zdravlja, ova biljka pokazuje obećavajuće rezultate u smanjenju simptoma anksioznosti i depresije. Njena sposobnost da smiri um i poboljša emocionalno blagostanje čini je dragocenim saveznikom u podršci mentalnom zdravlju.

Za koje svrhe se koriste Hyper kapsule sa kantarionom, matičnjakom i majčinom dušicom

Anksioznost i depresija: Kapsule kantariona sa matičnjakom i majčinom dušicom mogu pružiti prirodnu podršku u smanjenju simptoma anksioznosti i depresije, poboljšavajući emocionalno blagostanje. Poznato je da kantarion podstiče lučenje seratonina. 

ADHD sindrom: Smiruju preteranu nervnu aktivnost i umiruju. Deca ih ne smeju uzimati bez nadzora lekara. 

Stres i umor: Ova kombinacija biljaka može pomoći u suočavanju sa stresom, pružajući opuštajući efekat i smanjujući osećaj umora.

Nesanica i problemi sa snom: Kantarion i matičnjak imaju umirujuće svojstvo koje može pomoći u poboljšanju kvaliteta sna, smanjujući nesanicu i podržavajući opuštanje.

Digestivni problemi: Kantarion ima tradicionalnu upotrebu u podršci digestivnom sistemu, posebno kod prirodnog lečenja Helikobaktera i gastritisa, dok majčina dušica može pomoći u smirivanju probavnih problema creva.

Oporavak od gripa i prehlade: Antibakterijska svojstva kantariona i antivirusna svojstva majčine dušice mogu podržati imunološki sistem tokom oporavka od respiratornih infekcija poput gripe i prehlade.

Sastav HyperMix kapsula: Visokokvalitetni suvi ekstrakt Kantariona, Matičnjaka i Majčine dušice u veganskoj celuloznoj kapsuli od 500 mg

Način korišćenja: Uzima se 1 kapsula dnevno tokom ili posle jela. 

Veličina teglice: 60 kapsula. Teglica je za dva meseca upotrebe.  

--- 

Svi sastojci za HyperMix kapsule su pažljivo odabrani, dobijeni isključivo od domaćeg lekovitog bilja, kako bi vam pružili najbolje od prirode. Neka vaš svakodnevni ritual brige o sebi bude potpuno novo iskustvo s našim kapsulama - za harmoniju tela i uma!


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Slični proizvodi

Korisni članci

JAPANSKA TRADICIONALNA MEDICINA Šta je Kampo medicina i kako je kineska medicinska praksa postala japanska tradicionalna medicina U srcu istočne medicine, sjajnim svetlom zrači japanska Kampo medicina, drevna praksa koja plete niti kineske mudrosti…

Detaljnije

Sve o FUDMAP Dijeti Saznajte šta je FODMAP dijeta, kako je nastala, kako se sprovodi fudmap dijeta i za koje bolesti se koristi Gastrointestinalne tegobe poput nadutosti, proliva, grčeva i bolova u trbuhu mogu ozbiljno poremetiti svakodnevni život.…

Detaljnije

ULJE KOKOSA Za šta se koristi kokosovo ulje i 20 benefita kokosovog ulja na naše zdravlje Do danas postoji preko 1.500 studija koje pokazuju da je kokosovo ulje jedna od najzdravijih namirnica na planeti. Upotreba i prednosti kokosovog…

Detaljnije

VISOKE DOZE VITAMINA D – LEK ZA MS I AUTOIMUNE BOLESTI? Dr Coimbra Protokol visokih doza vitamina D: Da li Vitamin D leči multiplu sklerozu i autoimune bolesti? Intervju sa Dr Coimbrom koji je osmislio terapiju za autoimune bolesti Intervju sa…

Detaljnije

GLUTEN FREE HRANA Šta je bezglutenska ishrana i koja je hrana bez glutena koju možete jesti ako morate da izbegavate gluten Većina celih, neprerađenih namirnica uklapa se u ishranu bez glutena, omogućavajući širok izbor opcija. Međutim,…

Detaljnije

Veliki Čičak  Lekovita biljka Čičak (Arctium lappa) ima sve veći značaj u medicini. Otkriveno je da ekstrakti čička deluju na smanjenje šećera, smirivanje inflamacije stomaka i revitalizaciju mikrobioma Čičak je korovska biljka koja je svuda…

Detaljnije