HyperMix kapsule kantariona za psihu i mentalno zdravlje 60 x 500 mg

Stara cena: 2000.00 RSD
Cena: 1800.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Popust na količinu!
1 komad - 1800.00 RSD
2 komada - 3420.00 RSD
3 komada - 4860.00 RSD
4 komada - 6120.00 RSD
Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

PILULE KANTARIONA

HyperMix kapsule kantariona za povećanje seratonina, jačanje psihe i dobro mentalno zdravlje u teglici od 60 kapsula, sa aktivnim materijama u koncentraciji od 500 mg

Osnažite svoje mentalno zdravlje uz naše kapsule kantariona obogaćene matičnjakom i majčinom dušicom! Savršen spoj prirodnih lekovitih biljaka donosi vam energiju, umiruje živce i poboljšava mentalno blagostanje. Ove kapsule nisu samo suplement, već potpuna podrška vašem telu i umu. Kantarion deluje na seratonin u mozgu, dok matičnjak umiruje i podstiče srećno raspoloženje, a majčina dušica jača imunološki sistem.

Kantarion, poznat i kao gospina trava, predstavlja neizmerno važnu biljku u svetu medicine. Njegova dugotrajna istorija korišćenja potvrđuje njegovu svestranost i izuzetne koristi po zdravlje. Zahvaljujući svojim lekovitim svojstvima, kantarion je postao ključni igrač u medicinskom svetu, pružajući rešenja za različite zdravstvene izazove.

Kantarion je poznat po svojoj sposobnosti da poboljša mentalno zdravlje, smanjuje anksioznost i depresiju. Njegova uloga u ublažavanju simptoma mentalnih poremećaja čini ga dragocenim saveznikom u psihijatriji i kod ADHD poremećaja.

Osim toga, kantarion se često koristi kao prirodni antidepresiv i sredstvo za poboljšanje raspoloženja. Njegova sposobnost da podstiče lučenje serotonina, neurotransmitera odgovornog za osećaj sreće, čini ga dragocenim resursom u borbi protiv emocionalnih izazova.

Matičnjak, poznat po svojim lekovitim svojstvima, ima izuzetnu ulogu u medicini. Ova biljka se vekovima koristi zbog svoje sposobnosti umirivanja nervnog sistema, smanjenja anksioznosti i poboljšanja kvaliteta sna. Matičnjak pojačava osećaj sreće ali takođe pokazuje antiinflamatorna svojstva, podržava probavni sistem i ima pozitivan uticaj na srce – jedna od glavnih biljki za smirenje uznemirenog srca.

Majčina dušica, sa svojim snažnim lekovitim svojstvima, igra ključnu ulogu u medicini. Ova biljka se tradicionalno koristi zbog svojih antibakterijskih i antivirusnih svojstava, podržavajući imunološki sistem. Takođe, majčina dušica ima adaptogene karakteristike koje pomažu organizmu da se nosi sa stresom. U medicini mentalnog zdravlja, ova biljka pokazuje obećavajuće rezultate u smanjenju simptoma anksioznosti i depresije. Njena sposobnost da smiri um i poboljša emocionalno blagostanje čini je dragocenim saveznikom u podršci mentalnom zdravlju.

Za koje svrhe se koriste Hyper kapsule sa kantarionom, matičnjakom i majčinom dušicom

Anksioznost i depresija: Kapsule kantariona sa matičnjakom i majčinom dušicom mogu pružiti prirodnu podršku u smanjenju simptoma anksioznosti i depresije, poboljšavajući emocionalno blagostanje. Poznato je da kantarion podstiče lučenje seratonina. 

ADHD sindrom: Smiruju preteranu nervnu aktivnost i umiruju. Deca ih ne smeju uzimati bez nadzora lekara. 

Stres i umor: Ova kombinacija biljaka može pomoći u suočavanju sa stresom, pružajući opuštajući efekat i smanjujući osećaj umora.

Nesanica i problemi sa snom: Kantarion i matičnjak imaju umirujuće svojstvo koje može pomoći u poboljšanju kvaliteta sna, smanjujući nesanicu i podržavajući opuštanje.

Digestivni problemi: Kantarion ima tradicionalnu upotrebu u podršci digestivnom sistemu, posebno kod prirodnog lečenja Helikobaktera i gastritisa, dok majčina dušica može pomoći u smirivanju probavnih problema creva.

Oporavak od gripa i prehlade: Antibakterijska svojstva kantariona i antivirusna svojstva majčine dušice mogu podržati imunološki sistem tokom oporavka od respiratornih infekcija poput gripe i prehlade.

Sastav HyperMix kapsula: Visokokvalitetni suvi ekstrakt Kantariona, Matičnjaka i Majčine dušice u veganskoj celuloznoj kapsuli od 500 mg

Način korišćenja: Uzima se 1 kapsula dnevno tokom ili posle jela. 

Veličina teglice: 60 kapsula.

 

Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Slični proizvodi

Korisni članci

TAKO MOĆNA ČAGA Lekovita gljiva Čaga (Inonotus obliquus) je moćna medicinska gljiva. Istražite moćne zdravstvene prednosti ove prirodne superhrane Čaga gljiva, poznata po visokom ORAC skoru, predstavlja izvor impresivnih zdravstvenih dobrobiti i antioksidanata.…

Detaljnije

Nadutost stomaka je postala toliko uobičajena da se često naziva "epidemijom". Ako se često suočavate s nadutošću i probavnim tegobama, važno je razumeti moguće uzroke. Loša ishrana, visok nivo stresa, konstantna upotreba lekova i izloženost…

Detaljnije

SHILAJIT U MEDICINSKOJ PRAKSI Koja su sve naučna istraživanja o shilajitu sprovedena i na šta sve shilajit deluje po modernoj i tradicionalnoj medicini Tradicionalna i moderna terapijska upotreba Shilajita - spisak zdravstvenih stanja u kojima…

Detaljnije

KEGELOVE VEŽBE Kegelove vežbe su postale poznate kao jednostavan, ali moćan način jačanja mišića karlice i poboljšanja opšteg zdravlja karličnog regiona. Kreirane su 1948. godine od strane američkog ginekologa Dr. Arnolda Kegela,…

Detaljnije

HIPERTENZIJA Hipertnezija ili visok krvni pritisak je bolest savremenog doba, uzrokovana mnogim faktorima. Faktori rizika kod hipertenzije Visok krvni pritisak (hipertenzija) pogađa veliki broj odraslih ljudi, a nova istraživanja pokazuju da će se taj…

Detaljnije

MEDICINSKE GLJIVE Odakle potiču naše kapsule gljiva, zašto koristimo dvostruku ekstrakt gljiva i zašto je važan kvalitet medicinskih gljiva Kvalitetne medicinske gljive su čudo prirode i mnogo doprinose zdravlju. Zato je mnogo važno…

Detaljnije