3 Carske gljive - Reiši, Kordiceps i Čaga pečurke u kapsuli sa 30% betaglukana 60 x 500 mg

Stara cena: 3600.00 RSD
Cena: 3200.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Popust na količinu!
1 komad - 3200.00 RSD
2 komada - 6080.00 RSD
3 komada - 8640.00 RSD
4 komada - 10880.00 RSD
Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

TRI CARSKE GLJIVE

Tradicionalna kineska medicina i moćna formula tri carske gljive Reiši, Kordiceps i Čaga u vidu kapsule sa dvostruko ehstrahovanim koncentratom gljiva sa 30% betaglukana

Carska trijada za zdravlje i moć medicinskih pečuraka u jednoj kapsuli! Harmonija Neba, čoveka i zemlje. 

Od davnina, tradicionalna kineska medicina poznaje i koristi čudesna svojstva medicinskih pečuraka. Među njima, Reishi (Ganoderma lucidum), Kordiceps (Cordyceps militaris) i Čaga (Inonotus obliquus), zbog njihovih izuzetnih zdravstvenih potencijala, stekle su naziv "tri carske gljive".

Sada, njihova moć je dostupna i u modernom obliku - kombinovanom suplementu u kapsuli sa visokokvalitetnim dvostrukim ekstraktom svake od ovih gljiva, sa najmanje 30% betaglukana, najvrednije aktivne supstance u gljivama.

Ali šta se krije iza ovog kraljevskog spoja?

Duboke koreni tradicije i savremena upotreba "tri carske gljive"

Kombinovanjem ovih triju pečuraka u jednoj kapsuli postiže se sinergijski efekt, što znači da njihovo zajedničko delovanje potencira zdravstvene benefite svake gljive. Ovo je ključna prednost ove formulacije, jer maksimalno iskorištava različite molekule i mehanizme delovanja svake lekovite medicinske pečurke.

Reiši (Ganoderma lucidum): Već 2.000 godina u Kini poznata kao "gljiva besmrtnosti", Reiši je tradicionalno korišćena za jačanje imuniteta, vitalnosti i smanjenje stresa. Poznata je i kao gljiva monaha jer je čaj od nje pomagao budističkim monasima da se smire i mirno meditiraju. Skorija istraživanja su pokazala da može podržati zdravu funkciju srca i imunološkog sistema, a takođe ima i potencijalne antioksidativne i antitumorske efekte.

Kordiceps (Cordyceps militaris): Ovo "zlato Himalaja" koristilo se za poboljšanje fizičke izdržljivosti i energije još od vremena dinastije Tang (618-907. g.n.e.). Moderne studije ukazuju na moguću ulogu u poboljšanju fizičke performanse, smanjenju umora i podršci zdravlju pluća zbog čega je kordiceps posebno popularan kod sportista i bodibildera.

Čaga (Inonotus obliquus): Svojim tamnim izgledom i grubom spoljašnošću koja liči na ugljen, nazivali su je i imenom "sibirski dijamant", Čaga je u tradicionalnoj ruskoj medicini poznata kao prirodni antioksidans i tonik za vitalnost. Medjutim, prvi su počeli da je koriste kineski lekari još u srednjem veku na carskom dvoru. Novija istraživanja su otkrila njenu sposobnost da podrži zdravu reakciju na stres, poboljša zdravlje creva, kože i imuniteta.

Betaglukan: Sve tri carske gljive su bogate betaglukanima, polisaharidima sa izuzetnim zdravstvenim potencijalom. Studije potvrđuju da betaglukani:

Jačaju imunitet: Aktiviranjem imunskih ćelija, betaglukani pomažu telu u borbi protiv infekcija i bolesti.

Deluju protivupalno (antiinflatorno): Smanjenjem upale u telu, betaglukani mogu doprineti zdravlju srca, zglobova i kože.

Imaju potencijalno antitumorsko delovanje: Studije sugerišu da betaglukani mogu da pomognu u borbi protiv raka.

Za koga je namenjen ovaj carski suplement?

Mešavina 3 Carske gljive u kapsuli sa 30% polisaharida (betaglukana) je pogodna za sve koji žele da suštinski i dugotrajno deluju na svoje perfomanse i zdravstveno stanje. Pre svega kapsule 3 Carske gljive su preporučljive kod sledećih medicinskih stanja:

  1. Oslabljen imunitet: Istraživanja su otkrila da mešavina može značajno poboljšati imunološku funkciju, što je korisno za osobe sa često prehladom i infekcijama. Preventivno uzimanje kapsula jača imunitet pre sezone gripa i respiratornih infekcija.
  2. Umor i nedostatak energije: Studije su pokazale da može povećati nivoe energije i smanjiti umor, što je pogodno za osobe sa aktivnim životnim stilom i za one koji se oporavljaju od hemoterapije ili bolesti. Uklanja brain fog (blaga nesvestica, zamagljenost)
  3. Srčana oboljenja: Istraživanja su otkrila da može podržati zdravu funkciju srca i krvnih sudova. Duže uzimanje kapsula dovodi do bolje cirkulacije krvi u telu i boljeg snabdevanja srca sa kiseonikom.
  4. Respiratorna oboljenja i pluća: Studije su pokazale da može podržati zdravlje pluća i respiratornu funkciju, tako da su jako bitne za one koji su preležali upalu pluća i imaju sklonost ka istima. Ako imate smanjenu funkciju pluća dugotrajna upotreba kapsula 3 Carske gljive će vam popraviti stanje i funkciju pluća.
  5. Adaptogeno dejstvo: Istraživanja su pokazala da može pomoći telu da se prilagodi stresu, što je korisno za osobe sa hroničnim stresom i koje su pod pritiskom postizanja rezultata. Kapsule 3 Carske gljive su idealan suplement za poslvne ljude i menadžere. 

Odakle potiču gljive i ekstrakti u našim kapsulama pročitajte na linku ovde. 

-----

Kako se koriste kapsule

Kod preparata sa medicinskim gljivama su bitne dve stvari – uzimati što kvalitetniji suplement i uzimati ga u što većoj dozi, da bi se brzo dobio traženi efekat.

Kapsule sadrže čist dvostruki ekstrakt gljive Reiši, Kordiceps i Čaga, od ploda pečurki sa visokim nivoom bioaktivnih jedinjenja kao što su polisahraidi i betaglukani, i još mnogo toga. Nema ostataka micelijuma, nije gajeno na žitima, nema tragova glutena. 

Sastav kapsule: Dvostruki ekstrakt gljiva Reiši, Kordiceps i Čaga sa 30% beta glukana u količini od 500 mg

Način korišćenja: Uzimaju se 2 x 1 kapsula dnevno tokom ili posle jela. Kod jačeg pada imuniteta uzimaju se 3 x 2 kapsule dnevno.

Veličina teglice: 60 kapsula. 

-----

Beta glukani, kao ključni sastojci u pečurkama i micelijumu, predstavljaju osnovu značajne imunološke podrške. Njihova prisutnost donosi vitalnu ulogu u jačanju imunološkog sistema i borbi protiv infekcija. Ovi kompleksni polisaharidi aktiviraju makrofage, poboljšavajući odgovor organizma na patogene. Njihova antiinflamatorna svojstva takođe imaju ulogu u smanjenju upala i podršci zdravlju creva.

Važno je istaći da beta glukani mogu doprineti smanjenju rizika od određenih oblika karcinoma, delujući kao prirodna podrška u borbi protiv tumora. Njihova uloga u regulaciji holesterola dodatno naglašava važnost ove supstance za celokupno zdravlje srca.

Garantovati visok sadržaj beta-glukana (najmanje 30% betaglukana) u našim kapsulama postaje ključno za osiguranje njihove terapeutske vrednosti i potencijala za unapređenje zdravlja.

 

Deklaracija

Naziv proizvoda: 3 Carske gljive sa 30%o polisaharida,

 

Dodatak ishrani

 

Neto količina: 38,58 g (60 kapsula)

 

Namena. Proizvod 3 Carske gljive sa 30%o polisaharida, kapsule je dodatak ishrani sa gljivama Reiši, kordiceps i čaga, i mineralom cinkom. Reiši doprinosi prirodnoj imunološkoj zaštiti

 

Sastav proizvoda:

Sadržaj aktivnih sastojaka

1 kapsula (643 mg)

%NRV*

2-6 kapsula

(1.286-3,858 e)

%NRV*

Reiši, suvi ekstrakt sporokarpa (Ganoderma lucidum), standardizovano na min. 30% polisaharida

250 mg

-

0,5-1,5 g

-

Kordiceps, suvi ekstrakt sprokarpa (Cordyceps militaris), standardizovano na min. 30% polisaharida

150 mg

-

0,3-0,9 g

-

Čaga, suvi ekstrakt sporokarpa (Inonotus obliquus), standardizovano na min. 30% polisaharida

100 mg

-

0,2-0,6 g

-

*%NRV –nutritivna referentna vrednost

 

Sastojci: Reiši, suvi ekstrakt sporokarpa (Ganoderma lucidum), standardizovano na min. 30% polisaharida; kordiceps, suvi ekstrakt sprokarpa (Cordyceps militaris), standardizovano na min. 30% polisaharida; hidroksipropilmetilceluloza; čaga, suvi ekstrakt sporokarpa (Inonotus obliquus), standardizovano na min. 30% polisaharida; sredstva protiv zgrudnjavanja: silicijum-dioksid i magnezijum-stearat.

Način primene

2 x 1 kapsula dnevno, do 3 x 2 kapsule tokom ili posle

Napomena

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.  Čuvati van domašaja dece: 

Upozorenja i ograničenja upotrebe

Preporučena dnevna  doza se ne sme prekoračiti. Ne sme se koristiti u slučaju preosetljivosti na bilo koju komponentu proizvoda, kod dece, u toku trudnoće i dojenja, kod pacijenata sa autoimunim bolestima. Oprez se savetuje kod akutnih bolesti kao što su prehlada, grip i dr. Pored alergijskih reakcija, mogu se javiti blage neželjene efekte kao što su tegobe u digestivnom traktu (dijareja, zatvor, nelagodnost u stomaku, dispepsija i dr.), vrtoglavica, suvoća usta,  krvarenje iz nosa, bolovi u kostima, i iritacija kože. Može povećati rizik od krvarenja tokom operacije, pa treba prestati sa upotrebom 2 nedelje pre operacije. Moguće su interakcije sa nekim lekovima, kao što su imunosupresivi (npr. cikosporin), antibiotici, antikoagulansi, antidijabetici, antiretroviralni lekovi, inhibitori monoaminooksidaza i dr., o čemu treba voditi računa i konsultovati se sa lekarom pre primene ovog proizvoda.

 

Način čuvanja. Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju, na tamnom mestu i sobnoj temperaturi.


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Slični proizvodi

Korisni članci

INTOLERANCIJA NA LAKTOZU I MLEKO Šta je alergija na mleko koja se najčešće prepoznaje kao intolerancija na laktozu u mleku i koji su simptomi intolerancije na laktozu Intolerancija na laktozu je stanje koje pogađa mnoge, ali često ostaje…

Detaljnije

VITAMIN B7 (H) Šta je Biotin ili vitamin B7, odnosno vitamin H i kakva je upotreba biotina za potrebe vašeg organizma Biotin deluje kao koenzim u telu koji je potreban za metabolizam masnih kiselina, amino kiselina i glukoze. To znači da…

Detaljnije

Gljiva Lavlja Griva - Čudotvorna gljiva za mozak i telo Poznata po latinskom imenu Hericium erinaceus, Lavlja griva gljive je poreklom iz Severne Amerike, Evrope i Azije. Ponekad se naziva i jež gljiva, Yamabushitake ili Houtou, i pripada grupi zubastih…

Detaljnije

TAKO MOĆNA ČAGA Lekovita gljiva Čaga (Inonotus obliquus) je moćna medicinska gljiva. Istražite moćne zdravstvene prednosti ove prirodne superhrane Čaga gljiva, poznata po visokom ORAC skoru, predstavlja izvor impresivnih zdravstvenih dobrobiti i antioksidanata.…

Detaljnije

Nadutost stomaka je postala toliko uobičajena da se često naziva "epidemijom". Ako se često suočavate s nadutošću i probavnim tegobama, važno je razumeti moguće uzroke. Loša ishrana, visok nivo stresa, konstantna upotreba lekova i izloženost…

Detaljnije

SHILAJIT U MEDICINSKOJ PRAKSI Koja su sve naučna istraživanja o shilajitu sprovedena i na šta sve shilajit deluje po modernoj i tradicionalnoj medicini Tradicionalna i moderna terapijska upotreba Shilajita - spisak zdravstvenih stanja u kojima…

Detaljnije