Ćuranov rep gljiva (Coriolus versicolor) – lekovita pečurka u kapsulama sa 30% beta glukana 60 x 500 mg

Cena: 3300.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Popust na količinu!
1 komad - 3300.00 RSD
2 komada - 6270.00 RSD
3 komada - 8910.00 RSD
4 komada - 11220.00 RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.

Na lageru: Trenutno nije dostupno .

EKSTRAKT ĆURANOVOG REPA U KAPSULI

Poznata lekovita gljiva Ćuranov rep (Coriolus versicolor) koja brzo podiže imunitet sada kao kapsula od 500 mg sa 30% beta glukana u visokokvalitetnom ekstraktu gljive

Osetite moć prirode i podržite svoje zdravlje uz čudesne kapsule Ćuranovog repa sa visokom koncentracijom beta glukana! Ovo je najprodavanija i najistraženija lekovita biljka u Evropi sve zbog dokazanog brzog delovanja na jačanje imuniteta! Spada u najpoznatije lekovite biljke protiv raka

Stoga je u našim kapsulama ekstrakt gljive Ćuranov rep (Coriolus versicolor) dobijen po specijalnom postupku dvostruke ekstrakcije gljiva gde su izvučeni iz tela pečurke svi lekoviti sastojci i dodatno skoncentrisani zbog jačeg delovanja.

Godine medicinskih istraživanja i dobijeni rezultati delovanja medicinske gljive Ćuranov rep (potvrđuju impresivne zdravstvene prednosti ovih jedinstvenih "funkcionalnih pečuraka", koje su deo i tradicionalne medicine već više od 5.000 godina. 

Ćuranov rep je gljiva bogata polisaharidima (betaglukanima) koji kao aktivne materije najviše deluju na imunitet. Što više ima betaglukana u gljivi to ona jače deluje. Ovo je medicinska gljiva koja najbrže deluje od svih ostalih gljiva na naš imuni sistem. Iz Ćuranovog repa japanski naučnici su izvukli PSK ili Polisaharid-K (polisaharid-Kureha; PSK), takođe poznat kao krestin, i to je jedinstveni polisaharid vezan za proteine, koji se koristi kao hemoimunoterapija u lečenju raka u Aziji više od 30 godina. Postoji zvaničan lek Krestin PSK koji je dobijen iz gljive Ćuranov rep i daje se pacijentima koji imaju kancer kao deo hemioterapije. Stoga je Ćuranov rep sastavni deo kompleksne mešavine gljiva u kapsuli 5 Elemenata.

Sada je pravo vreme da upoznate blagodeti koje ima medicinska gljiva Ćuranov rep (Coriolus versicolor):

Podrška imunitetu: Glavni aktivni sastojci Ćuranovog repa su polisaharidi, posebno betaglukani, koji pokazuju imunomodulatorno dejstvo. Ova svojstva podstiču jačanje imunološkog sistema, poboljšavajući sposobnost organizma da se bori protiv infekcija i bolesti. Gljiva Ćuranov rep je posebno prepoznata kod bolesnika koji imaju kancer za jačanje imuniteta pre i posle terapija jer stimulišu stvaranje T i B imune ćelije. 

Nekoliko studija istražuje potencijal Ćuranovog repa u borbi protiv raka. Na primer, istraživanje objavljeno u "Journal of Ethnopharmacology" (2017) proučava antitumorske efekte ekstrakta Ćuranovog repa na različite vrste kancerogenih ćelija.

Prirodni odgovor na inflamacije i viruse: Očuvajte svoje zdravlje i vitalnost tako što ćete se suprotstaviti upalnim procesima i oksidativnom stresu uz pomoć Ćuranovog repa. Posebno dobro deluje na zaštitu mozga. Betaglukani u Ćuranovom repu mogu pružiti podršku organizmu u borbi protiv virusnih infekcija. Naučna studija objavljena u "International Immunopharmacology" (2015) istraživala je imunostimulirajuće efekte Ćuranovog repa na viruse.

Jača zdravlje creva: Zdrava creva su osnova vašeg blagostanja. Kapsule Ćuranovog repa podržavaju vaš crevni mikrobiom i čine ga zdravijim. Poznato je da beta glukani iz pečuraka deluju kao prebiotici i poboljšavaju stanje mikrobioma i zdravlja u celosti.

Zaštita jetre: Vaša jetra je važna za čišćenje organizma od toksina. Ćuranov rep u kapsulama sa polisaharidnim peptidima – PSP (beta glukani) koje ima u visokoj koncentraciji vam pomaže u zaštiti jetre i održavanju njenog optimalnog funkcionisanja.

Zaštita DNK: Ćuranov rep je takođe bogat antioksidansima, poput polifenola, koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala i smanjenju oksidativnog stresa, čime se podržava opšte zdravlje. Vaša DNK zaslužuje najbolju zaštitu od slobodnih radikala, a Ćuranov rep može pomoći u tome.

Adaptogene moći: Antioksidativna i antiinflamatorna svojstva Ćuranovog repa ukazuju na potencijalnu primenu u lečenju hroničnih bolesti, uključujući bolesti srca i dijabetes. Studije poput one objavljene u "Oxidative Medicine and Cellular Longevity" (2016) istražuju koristi u kontekstu prevencije ovih stanja. U današnjem svetu punom izazova, naša adaptivnost je ključna. Kapsule Ćuranovog repa sa viskim nivoom beta glukana vam pomažu da se nosite sa stresom i ostanete uravnoteženi, bez obzira na izazove koje život postavlja pred vas.

Stanja za koja se najčešće koriste kapsule Ćuranovog repa su: 

  1. Pomoćna terapija kod kancera debelog creva, grlića materice, dojki, jednjaka, želudca 
  2. Hemoterapija, oslabljen imunitet, oporavak posle bolesti
  3. Preventiva protiv gripa i lečenje virusnih infekcija i respiratornih infekcija
  4. Imunomodulacija kod autoimunih bolesti
  5. Hroničan umor i nedostatak snage

Svako ko u porodici ima slučajeve kancera trebao bi preventivno da uzima Ćuranov rep kao preventivu. 

-----

Kapsule sadrže čist dvostruki ekstrakt Ćuranovog repa (Coriolus versicolor) od ploda pečurke sa visokim nivoom bioaktivnih jedinjenja kao što su alfa, beta i D-glukani i triterpeni, bioaktivni PSK sastojci i još mnogo toga. Nema ostataka micelijuma, nije gajeno na žitima, nema tragova glutena. 

Sastav kapsule: Dvostruki ekstrakt gljive Ćuranov rep sa 30% beta glukana u količini od 500 mg

Način korišćenja: Uzimaju se 2 x 1 kapsula dnevno tokom ili posle jela. Kod jačeg pada imuniteta uzimaju se 3 x 2 kapsula dnevno.

Veličina teglice: 60 kapsula. Teglica je dovoljna za mesec dana upotrebe.  

Osetite delovanje gljive i postignite dobro zdravlje uz Ćuranov rep! Vaša dobrobit je važna, i ove kapsule su vaš saveznik. Ne čekajte - investirajte u svoje zdravlje danas. Kupite kapsule Ćuranovog repa sa 30% beta glukana i krenite na put ka boljem i zdravijem sutrašnjem danu.

Vaša dobrobit je vredna toga!

-----

Beta glukani, kao ključni sastojci u pečurkama i micelijumu, predstavljaju osnovu značajne imunološke podrške. Njihova prisutnost donosi vitalnu ulogu u jačanju imunološkog sistema i borbi protiv infekcija. Ovi kompleksni polisaharidi aktiviraju makrofage, poboljšavajući odgovor organizma na patogene. Njihova antiinflamatorna svojstva takođe imaju ulogu u smanjenju upala i podršci zdravlju creva.

Važno je istaći da beta glukani mogu doprineti smanjenju rizika od određenih oblika karcinoma, delujući kao prirodna podrška u borbi protiv tumora. Njihova uloga u regulaciji holesterola dodatno naglašava važnost ove supstance za celokupno zdravlje srca.

Garantovati visok sadržaj beta-glukana (najmanje 30% betaglukana) u našim kapsulama postaje ključno za osiguranje njihove terapeutske vrednosti i potencijala za unapređenje zdravlja.

Deklaracija

Naziv proizvoda: Ćuranov rep gljiva, kapsule  500 mg

 

Dodatak ishrani

 

Neto količina: 38,58 g (60 kapsula)

 

Namena. Proizvod Ćuranov rep gljiva, kapsule  500 mg je dodatak ishrani sa gljivom ćuranov rep (Coriolus

versicolor).

 

Sastav proizvoda:

Sadržaj aktivnih sastojaka

1 kapsula (643 mg)

%NRV*

2-6 kapsula

(1,286-3,858 g)

%NRV*

Ćuranov rep, suvi etanolno-vodeni ekstrakt sporokarpa (Coriolus versicolor), standardizovan na min. 30% polisaharida

500 mg

-

1,00-3,00 g

-

*%NRV –nutritivna referentna vrednost

 

Sastojci: ćuranov rep, suvi etanolno-vodeni ekstrakt sporokarpa (Coriolus versicolor), standardizovan na min. 30% polisaharida hidroksipropilmetilceluloza, sredstva protiv zgrudnjavanja: silicijum-dioksid i magnezijum-stearat.

 

Način primene.

2 x 1 kapsula dnevno, ili do 3 x 2 kapsule dnevno tokom ili posle jela.

 

Napomena

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.  Čuvati van domašaja dece: 

 

Upozorenja i ograničenja upotrebe

Preporučena dnevna  doza se ne sme prekoračiti. Ne sme se koristiti u slučaju preosetljivosti na bilo koju komponentu proizvoda, kod dece, u toku trudnoće i dojenja. U slučaju ozbiljnih bolesti, konsultovati lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Od neželjenih dejstava, moguća je dijareja, tamna stolica i tamna prebojenost noktiju.

 

Način čuvanja. Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju, na tamnom mestu i sobnoj temperaturi.


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Slični proizvodi

Korisni članci

CREVNA FLORA Šta je mikrobiom u crevima, kompleksan skup mikroorganizama u crevima - crevna flora koja utiče na naše zdravlje Većina ljudi smatra da su bakterije u telu uzrok bolesti ili razvoja određenih bolesti, ali da li ste znali da…

Detaljnije

DIJETA ZA HOLESTEROL Kako ishrana deluje na holesterol. Može li biti uspešna kontrola holesterola dijetom sa pravilnim namirnicama Holesterol je masna supstanca koja je esencijalna za mnoge funkcije u organizmu, ali visoki nivoi lošeg holesterola…

Detaljnije

VIRUSNA INFEKCIJA Herpes je jedna od najčešćih seksualno prenosivih bolesti (SPB), što dovodi mnoge da se pitaju kako se prirodno rešiti herpesa. Virus herpesa može mirno postojati unutar imunološkog sistema osobe tokom celog…

Detaljnije

Probiotici i Antibiotici  Zašto se preporučuju probiotici uz antiobiotike? I neka pravila kako se uzima probiotik uz antibiotik u toku jela i dana Antibiotici su hemijska jedinjenja i moćan alat u borbi protiv bakterijskih infekcija, ali…

Detaljnije

SVILOVINA ILI MLEČIKA  Mala Mlečika: Tajna moći biljke za zdravlje prostate Zamislite mesto gde priroda predstavlja apoteku, gde svaka biljka nosi ključ za očuvanje našeg zdravlja. U tom carstvu zdravlja, posebno mesto zauzima mala mlečika,…

Detaljnije

NISKA KISELINA U ŽELUCU Ako imate nisku kiselinu u želucu, onda preduzmite 4 koraka za prirodno lečenje niske kiseline u stomaku Istina je da vaš želudac mora biti veoma kisel da bi razgradio hranu koju konzumirate i da bi se pravilno apsorbovao.…

Detaljnije