Mali veliki Šveden biter od 100 ml

Stara cena: 1350.00 RSD
Cena: 1200.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Popust na količinu!
1 bočica - 1200.00 RSD
2 bočice - 2040.00 RSD
3 bočice - 2880.00 RSD
4 bočice - 3600.00 RSD
Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

Akcija - sniženje cene novog proizvoda do 1 aprila 2023

MALI VELIKI ŠVEDEN BITER

Sada veliki Golden Šveden biter i u manjem pakovanju od 100 ml

Originalni Šveden biter eliksir švajcarskog doktora Paracelzusa koji je napravljen po njegovoj prvobitnoj formuli sa većinom sastojaka. 

To je takodje i Veliki Šveden biter Marije Treben čija je formula objavljena samo u prvoj njenoj knjizi "Zdravlje iz Božije apoteke", i koja je u svim drugim izdanjima knjige zamenjena formulom za Mali Šveden biter, to je recept koji ima mnogo manji broj sastojaka, koji u sebi nema skupe sastojke Velikog Šveden bitera. 

Zato se danas svi Šveden biter proizvodi na tržištu prave samo sa skraćenim receptom, osim našeg Golden Sweden Bitter-a koji je napravljen kako treba. 

Na tržištu ćete naći mnogo Šveden bitera koji sebe nazivaju Orginalni Šveden biter, ali to je samo jedna komercijalna prevara. 

Postoji samo jedna originalna formula Paracelzusa po kojoj se pravi Veliki Šveden Biter. Na žalost, danas farmacija ne dozvoljava da se koriste svi sastojci iz te formule, jer se u njoj koriste životinjski sastojci, te otrovi u malim dozama, tako da pravi i jedini originalni eliksir niko danas u svetu ne može zvanično da napravi i prodaje. 

Takodje, velika formula ima u sebi skupe sastojke kao što je šafran, koji je ekstremno skup i zato ga niko ne stavlja u eliksir, osim nas. Naš Šveden biter ima šafran u sebi. 

Uz to, mi eliksir pravimo sa vinom, baš kako se on i pravio u srednjem veku, kada čistog alkohila nije ni bilo u ponudi. Zato naš Šveden biter može da se pije dugotrajno i svakodnevno, za razliku od čistih alkoholnih tinktura.  

Naravno, bitni sastojci eliksira su i pečurke, timijan, glina, koje drugi "originalni eliksiri" nemaju u sebi. 

Zato se naš zlatni Šveden biter razlikuje od svih ostalih. A to što svako piše da ima Originalan eliksir znači samo da je "originalan proizvod te firme" ali ni po čemu drugom poseban. 

U našoj ponudi osim ovog artikla imate sledeće proizvode sa šveden biter tinkturom:

Golden Sweden bitter od 250 ml

Sweden bitter Gel od 185 ml

Sweden bitter krema

Sweden bitter Set 3 proizvoda  

Preporučena upotreba proizvoda: Preventivno: 2 puta dnevno po 25 kapi (pola kafene kašičice) sa vodom ili vinom, ujutru i uveče pre obroka. Kod zdravstvenih problema: 3 puta dnevno po 50 kapi (jedna kafena kašičica) sa vodom, pre obroka. Pre upotrebe promućkati.

Posebna upozorenja. Proizvod je namenjen osobama starijim od 18 godina. Nije namenjen trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda, a posebno na sastojke biljaka iz familije Asteraceae (ambrozija, kamilica, neven i slično) ili Apiaceae (peršun, kim, morač i slično). Ukoliko primate bilo kakvu terapiju, pre upotrebe proizvoda konsultujte se sa svojim lekarom, a posebno ako primate kardiotonične heterozide, tiazidne diuretike i antikoagulanse, ili biljne lekove i dijetetske proizvode koji sadrže antrahinone (list sene, kora krušine i slično).

Osobe svetle puti mogu nepovoljno da reaguju na intenzivnu Sunčevu svetlost, pa se savetuje izbegavanje sunčanja tokom uzimanja proizvoda. Primenu proizvoda mogu da prate simptomi gastrointestinalnog diskomfora (mučnina, grčevi u stomaku) ili simptomi reakcija preosetljivosti. Ukoliko primetite bilo kakav neželjeni efekat, odmah prekinite uzimanje proizvoda. Proizvod sadrži alkohol.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Zapremina bočice: 100 ml

Rok trajanja bočice: najbolje upotrebiti do datuma utisnutog na ambalaži

Cena Šveden Biter-a eliksira: 1350 dinara plus ptt troškovi dostave brzom poštom.

*Šveden bitter od 100 ml je zvanično registrovan preparat u Ministarstvu zdravlja Srbije pod brojem 22021/2022

 

 


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Šveden biter

Priroda na Dar Šveden biter je jedinstvena formula eliksira u svetu. 

Originalni Šveden biter eliksir je nastao u srednjem veku. Recept je napravio švajcarski alhemičar I lekar Dr Paracelzus a ta formula je dva veka kasnije nadjena u Švedskoj, pa se zove švedski tonik. 

Zbog toga što u sebi ima skupe sastojke skoro niko ne pravi originalnu švedsku gorčicu. Priroda na Dar Zlatni Šveden biter eliksir je napravljen kao što je to originalna formula uz par izmena, jer se neki sastojci više ne dozvoljavaju za upotrebu.

Zlatni Šveden biter je eliksir dugovečnosti, poboljšava cirkulaciju I razredjuje krv, smanjuje terosklerozu I naslage u krvnim sudovima, bolje snabdeva kiseonikom organe I tkiva, poboljšava rad hormona. 

Šveden biter spolja se koristi kao obloga, za zarastanje rana, kod reumatskih bolova, kod upala sinusa, grla, za izrasline na koži. 

Trenutno u svetu ne postoji bolji komercijalni Šveden biter od našeg proizvoda, jer mi smo ga pravili prvo za sebe a onda za dalju prodaju. Što mi pijemo, piju I naši kupci.   

šveden biter krema, šveden biter sapun, šveden biter set sa više proizvoda su sve proizvodi koji imaju ovaj sjajan eliksir u sebi. 

Korisni članci

Njegovo veličanstvo vitam D – Zašto je važan vitamin D   Vitamin D jedan je od vitamina topivih u mastima, a netopivih u vodi, uključujući i vitamine A, E i K. Vitam D ima širok spektar delovanja na organizam i više liči…

Detaljnije

9 najboljih namirnica i pića pre spavanja Ako loše spavate proverite šta jedete. Adekvatna hrana pre spavanja bi mogla da vam ponudi mnogo bolji san. Dobar san je neverovatno važan za vaše opšte zdravlje. On može smanjiti…

Detaljnije

VISOKE DOZE VITAMINA D Coimbre protokol iskustva lečenja Multiple skleroze sa visokim dozama vitamina D - kako deluje Koimbre protokol u praksi piše Dr Vasilije Bošnjak Novosadski lekar Dr Vasilije Bošnjak godinama pokušava…

Detaljnije

Bradavice su male, zrnaste izrasline na koži koje se najčešće javljaju na prstima ili rukama. Grube na dodir, najčešće bradavice često imaju šaru sitnih crnih tačaka, koje su mali, zgrušani krvni sudovi. Uobičajene bradavice…

Detaljnije

7 zdravstvenih prednosti ekstrakta divljeg kestena Divlji kesten, ili Aesculus hippocastanum, je drvo poreklom sa Balkanskog poluostrva. Ekstrakt iz semena divljeg kestena je popularan dodatak ishrani koji se obično koristi za poboljšanje zdravlja…

Detaljnije

Jetra je deo prirodnog sistema detoksikacije tela, koji pomaže u filtriranju toksina. Namirnice koje podržavaju zdravlje jetre uključuju bobičasto voće, povrće iz porodice krstaša, pasulj, integralne žitarice, orašaste plodove i masnu…

Detaljnije