Originalni Šveden biter od 100 ml - Eliksir vitalnosti i zdravlja po velikoj formuli Dr Paracelzusa

Stara cena: 1600.00 RSD
Cena: 800.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Popust na količinu!
1 bočica - 800.00 RSD
2 bočice - 1360.00 RSD
3 bočice - 1920.00 RSD
4 bočice - 2400.00 RSD
Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

ŠVEDEN BITER U BOCI OD 100ml

Sada Golden Šveden biter i u manjem pakovanju od 100 ml

Originalni Šveden biter eliksir švajcarskog doktora Paracelzusa koji je napravljen po njegovoj prvobitnoj formuli sa većinom sastojaka. 

To je takodje i Veliki Šveden biter Marije Treben čija je formula objavljena samo u prvoj njenoj knjizi "Zdravlje iz Božije apoteke", i koja je u svim drugim izdanjima knjige zamenjena formulom za Mali Šveden biter, to je recept koji ima mnogo manji broj sastojaka, koji u sebi nema skupe sastojke Velikog Šveden bitera. 

  • Šveden bitter od 100 ml je registrovan preparat u Ministarstvu zdravlja Srbije pod brojem 22021/2022

Zato se danas svi Šveden biter proizvodi na tržištu prave samo sa skraćenim receptom, osim našeg Golden Sweden Bitter-a koji je napravljen kako treba. 

Na tržištu ćete naći mnogo Šveden bitera koji sebe nazivaju Orginalni Šveden biter, ali to je samo jedna komercijalna prevara. 

Postoji samo jedna originalna formula Paracelzusa po kojoj se pravi Veliki Šveden Biter. Na žalost, danas farmacija ne dozvoljava da se koriste svi sastojci iz te formule, jer se u njoj koriste životinjski sastojci, te otrovi u malim dozama, tako da pravi i jedini originalni eliksir niko danas u svetu ne može zvanično da napravi i prodaje. 

Takodje, velika formula ima u sebi skupe sastojke kao što je šafran, koji je ekstremno skup i zato ga niko ne stavlja u eliksir, osim nas. Naš Šveden biter ima šafran u sebi. 

Uz to, mi eliksir pravimo sa vinom, baš kako se on i pravio u srednjem veku, kada čistog alkohila nije ni bilo u ponudi. Zato naš Šveden biter može da se pije dugotrajno i svakodnevno, za razliku od čistih alkoholnih tinktura.  

Naravno, bitni sastojci eliksira su i pečurke, timijan, glina, koje drugi "originalni eliksiri" nemaju u sebi. 

Zato se naš zlatni Šveden biter razlikuje od svih ostalih. A to što svako piše da ima Originalan eliksir znači samo da je "originalan proizvod te firme" ali ni po čemu drugom poseban. 

U našoj ponudi osim ovog artikla imate sledeće proizvode sa šveden biter tinkturom:

Golden Sweden bitter od 250 ml

Sweden bitter Gel od 185 ml

Sweden bitter krema

Sweden bitter Set 4 proizvoda  

Probajte Golden Šveden biter i naše proizvode sa tim istim Šveden biterom i uverićete se i sami koliko se kvalitetom razlikuju od svih ostalih sličnih proizvoda na tržištu. Ko jednom oseti dejstvo pravog Šveden bitera zauvek se vezuje za ovaj sjajni eliksir. 

Preporučena upotreba: Preventivno: 2 puta dnevno po 25 kapi (pola kafene kašičice) sa vodom ili vinom, ujutru i uveče pre obroka. Kod zdravstvenih problema: 3 puta dnevno po 50 kapi (jedna kafena kašičica) sa vodom, pre obroka. Pre upotrebe promućkati.

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Zapremina bočice: 100 ml 

-------

NARUČIVANJE ZA INOSTRANSTVO: Naš proizvod možete naručiti za većinu zemalja sveta preko ApotekaOnline web shopa na linku ovde.

 


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Šveden biter

Priroda na Dar Šveden biter je jedinstvena formula eliksira u svetu. 

Originalni Šveden biter eliksir je nastao u srednjem veku. Recept je napravio švajcarski alhemičar I lekar Dr Paracelzus a ta formula je dva veka kasnije nadjena u Švedskoj, pa se zove švedski tonik. 

Zbog toga što u sebi ima skupe sastojke skoro niko ne pravi originalnu švedsku gorčicu. Priroda na Dar Zlatni Šveden biter eliksir je napravljen kao što je to originalna formula uz par izmena, jer se neki sastojci više ne dozvoljavaju za upotrebu.

Zlatni Šveden biter je eliksir dugovečnosti, poboljšava cirkulaciju I razredjuje krv, smanjuje terosklerozu I naslage u krvnim sudovima, bolje snabdeva kiseonikom organe I tkiva, poboljšava rad hormona. 

Šveden biter spolja se koristi kao obloga, za zarastanje rana, kod reumatskih bolova, kod upala sinusa, grla, za izrasline na koži. 

Trenutno u svetu ne postoji bolji komercijalni Šveden biter od našeg proizvoda, jer mi smo ga pravili prvo za sebe a onda za dalju prodaju. Što mi pijemo, piju I naši kupci.   

šveden biter krema, šveden biter sapun, šveden biter set sa više proizvoda su sve proizvodi koji imaju ovaj sjajan eliksir u sebi. 

Korisni članci

Nadutost stomaka je postala toliko uobičajena da se često naziva "epidemijom". Ako se često suočavate s nadutošću i probavnim tegobama, važno je razumeti moguće uzroke. Loša ishrana, visok nivo stresa, konstantna upotreba lekova i izloženost…

Detaljnije

SHILAJIT U MEDICINSKOJ PRAKSI Koja su sve naučna istraživanja o shilajitu sprovedena i na šta sve shilajit deluje po modernoj i tradicionalnoj medicini Tradicionalna i moderna terapijska upotreba Shilajita - spisak zdravstvenih stanja u kojima…

Detaljnije

KEGELOVE VEŽBE Kegelove vežbe su postale poznate kao jednostavan, ali moćan način jačanja mišića karlice i poboljšanja opšteg zdravlja karličnog regiona. Kreirane su 1948. godine od strane američkog ginekologa Dr. Arnolda Kegela,…

Detaljnije

HIPERTENZIJA Hipertnezija ili visok krvni pritisak je bolest savremenog doba, uzrokovana mnogim faktorima. Faktori rizika kod hipertenzije Visok krvni pritisak (hipertenzija) pogađa veliki broj odraslih ljudi, a nova istraživanja pokazuju da će se taj…

Detaljnije

MEDICINSKE GLJIVE Odakle potiču naše kapsule gljiva, zašto koristimo dvostruku ekstrakt gljiva i zašto je važan kvalitet medicinskih gljiva Kvalitetne medicinske gljive su čudo prirode i mnogo doprinose zdravlju. Zato je mnogo važno…

Detaljnije

CREVNA FLORA Šta je mikrobiom u crevima, kompleksan skup mikroorganizama u crevima - crevna flora koja utiče na naše zdravlje Većina ljudi smatra da su bakterije u telu uzrok bolesti ili razvoja određenih bolesti, ali da li ste znali da…

Detaljnije