Originalni Šveden biter od 100 ml - Eliksir vitalnosti i zdravlja po velikoj formuli Dr Paracelzusa

Stara cena: 1600.00 RSD
Cena: 1400.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Popust na količinu!
1 bočica - 1400.00 RSD
2 bočice - 2380.00 RSD
3 bočice - 3360.00 RSD
4 bočice - 4200.00 RSD
Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

Snižena cena proizvoda traje do 30 novembra 2023-e godine!

ŠVEDEN BITER U BOCI OD 100ml

Sada veliki Golden Šveden biter i u manjem pakovanju od 100 ml

Originalni Šveden biter eliksir švajcarskog doktora Paracelzusa koji je napravljen po njegovoj prvobitnoj formuli sa većinom sastojaka. 

To je takodje i Veliki Šveden biter Marije Treben čija je formula objavljena samo u prvoj njenoj knjizi "Zdravlje iz Božije apoteke", i koja je u svim drugim izdanjima knjige zamenjena formulom za Mali Šveden biter, to je recept koji ima mnogo manji broj sastojaka, koji u sebi nema skupe sastojke Velikog Šveden bitera. 

  • Šveden bitter od 100 ml je registrovan preparat u Ministarstvu zdravlja Srbije pod brojem 22021/2022

Zato se danas svi Šveden biter proizvodi na tržištu prave samo sa skraćenim receptom, osim našeg Golden Sweden Bitter-a koji je napravljen kako treba. 

Na tržištu ćete naći mnogo Šveden bitera koji sebe nazivaju Orginalni Šveden biter, ali to je samo jedna komercijalna prevara. 

Postoji samo jedna originalna formula Paracelzusa po kojoj se pravi Veliki Šveden Biter. Na žalost, danas farmacija ne dozvoljava da se koriste svi sastojci iz te formule, jer se u njoj koriste životinjski sastojci, te otrovi u malim dozama, tako da pravi i jedini originalni eliksir niko danas u svetu ne može zvanično da napravi i prodaje. 

Takodje, velika formula ima u sebi skupe sastojke kao što je šafran, koji je ekstremno skup i zato ga niko ne stavlja u eliksir, osim nas. Naš Šveden biter ima šafran u sebi. 

Uz to, mi eliksir pravimo sa vinom, baš kako se on i pravio u srednjem veku, kada čistog alkohila nije ni bilo u ponudi. Zato naš Šveden biter može da se pije dugotrajno i svakodnevno, za razliku od čistih alkoholnih tinktura.  

Naravno, bitni sastojci eliksira su i pečurke, timijan, glina, koje drugi "originalni eliksiri" nemaju u sebi. 

Zato se naš zlatni Šveden biter razlikuje od svih ostalih. A to što svako piše da ima Originalan eliksir znači samo da je "originalan proizvod te firme" ali ni po čemu drugom poseban. 

U našoj ponudi osim ovog artikla imate sledeće proizvode sa šveden biter tinkturom:

Golden Sweden bitter od 250 ml

Sweden bitter Gel od 185 ml

Sweden bitter krema

Sweden bitter Set 4 proizvoda  

Probajte Golden Šveden biter i naše proizvode sa tim istim Šveden biterom i uverićete se i sami koliko se kvalitetom razlikuju od svih ostalih sličnih proizvoda na tržištu. Ko jednom oseti dejstvo pravog Šveden bitera zauvek se vezuje za ovaj sjajni eliksir. 

Preporučena upotreba: Preventivno: 2 puta dnevno po 25 kapi (pola kafene kašičice) sa vodom ili vinom, ujutru i uveče pre obroka. Kod zdravstvenih problema: 3 puta dnevno po 50 kapi (jedna kafena kašičica) sa vodom, pre obroka. Pre upotrebe promućkati.

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Zapremina bočice: 100 ml 

-------

NARUČIVANJE ZA INOSTRANSTVO: Naš proizvod možete naručiti za većinu zemalja sveta preko ApotekaOnline web shopa na linku ovde.

 


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Šveden biter

Priroda na Dar Šveden biter je jedinstvena formula eliksira u svetu. 

Originalni Šveden biter eliksir je nastao u srednjem veku. Recept je napravio švajcarski alhemičar I lekar Dr Paracelzus a ta formula je dva veka kasnije nadjena u Švedskoj, pa se zove švedski tonik. 

Zbog toga što u sebi ima skupe sastojke skoro niko ne pravi originalnu švedsku gorčicu. Priroda na Dar Zlatni Šveden biter eliksir je napravljen kao što je to originalna formula uz par izmena, jer se neki sastojci više ne dozvoljavaju za upotrebu.

Zlatni Šveden biter je eliksir dugovečnosti, poboljšava cirkulaciju I razredjuje krv, smanjuje terosklerozu I naslage u krvnim sudovima, bolje snabdeva kiseonikom organe I tkiva, poboljšava rad hormona. 

Šveden biter spolja se koristi kao obloga, za zarastanje rana, kod reumatskih bolova, kod upala sinusa, grla, za izrasline na koži. 

Trenutno u svetu ne postoji bolji komercijalni Šveden biter od našeg proizvoda, jer mi smo ga pravili prvo za sebe a onda za dalju prodaju. Što mi pijemo, piju I naši kupci.   

šveden biter krema, šveden biter sapun, šveden biter set sa više proizvoda su sve proizvodi koji imaju ovaj sjajan eliksir u sebi. 

Korisni članci

Kozmetika bez sintetike Šta je Prirodna Kozmetika i koji standardi je definišu? Koji sastojci ne ulaze u prirodnu kozmetiku i zašto? Prirodna kozmetika je kategorija proizvoda za negu kože, tela i kose koja se pravi od prirodnih…

Detaljnije

BETA GLUKANI IZ PEČURAKA Šta su Beta glukani, odakle se dobijaju i kakve koristi ima naše zdravlje od njih. Najbolji beta glukan se dobija iz pečuraka. Beta-glukani su skup kompleksnih polisaharida koji se nalaze u prirodi, a istaknuti…

Detaljnije

ŠAMPONI ZA GUBITAK KOSE Gubite više kose nego obično i želite da to prestane? Imate prijatelja koji se zaklinje u trendovsku liniju šampona, ali može li bilo koji šampon pomoći kod gubitka kose? Oni ne mogu da leče uzrok…

Detaljnije

MAGIC PSILOCYBIN Magične pečurke ili psihodelične pečurka Pscilobe imaju aktivan sastojak Psilocibin i Psilocin koji su poznati po tome da izazivaju halucinacije i vizije. Nauka sada pokušava da nadje način da se upotreba psilocibina reguliše…

Detaljnije

GOJAZAN I U FORMI Ako neko provodi sate nedeljno trčeći na traci za trčanje, pumpajući gvožđe u teretani ili pedalirajući bicikl, verovatno biste ga smatrali zdravim i fit. Ali šta ako se ta osoba takođe kvalifikuje kao gojazna? Da li bi se…

Detaljnije

ETERIČNA ULJA ZA INFEKCIJU UHA Infekcije uha mogu biti bolne, ali eterična ulja mogu pogoršati problem. Ako vi ili vaše dete imate infekciju uha, bol u uvetu može da bude nepodnošljiv. Prirodno je da želite da uradite nešto…

Detaljnije