Šveden biter Set - Originalni Šveden biter od 250 ml i 100 ml, Šveden gel od 185 ml i Šveden biter krema 30 ml

Cena: 4500.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

ŠVEDEN BITER SET

Svi naši proizvodi sa Šveden biterom kao jedinstveni paket sa velikim popustom – naručite Šveden Biter Set za vašu kuću

Za sve naše korisnike i ljubitelje Šveden biter eliksira napravili smo Šveden Biter Set – komplet od 4 proizvoda po akcijskoj ceni.

Cilj nam je da što više korisnika proba naše fantastične proizvode koji u sebi imaju Zlatni Šveden Biter – Golden Sweden Bitter.

Za one koji ne znaju originalni Šveden biter je eliksir zdravlja i dugovečnosti koji je nastao u srednjem veku. Formulu je osmislio švajcarski lekar i filosof prirode Dr Paracelzus, koji se danas smatra za osnivača farmacije. Eliksir je dobio naziv Švedski eliksir jer je njegova receptura nadjena posle dva veka u Švedskoj, da bi pre pola veka austrijska travarka Marija Treben stvorila globalnu popularnost ovog izvrsnog proizvoda, ali i stvorila konfuziju jer je promenila sastav i smanjila broj sastojaka. Danas, mi naš zlatni Šveden biter radimo po toj originalnoj formuli za razliku od svih ostalih koji rade po maloj formuli. 

Šveden Biter Set 4 sadrži sedeća 4 proizvoda:

Golden Sweden bitter eliksir od 250 ml

Mali Šveden Biter eliksir od 100 ml

Sweden bitter Gel od 185 ml

Sweden bitter kremu od 30 ml

Svi proizvodi u Setu su sa najboljim Šveden biter eliksirom na svetu. 

Kome je namenjen Šveden Biter Set?

Namenjen je onima koji često i redovno koriste Šveden Biter za zdravlje. I namenjen se svima koji žele da probaju sve naše proizvode sa Šveden biterom. 

Jer, po redovnim cenama kada se pojedinačno kupuju naši proizvodi, ova 4 proizvoda bi koštala 4600 dinara po regularnim cenama, a ovako se svi Šveden biter proizvodi dobiju za skoro 1000 dinara manje novca. 

Zlatni Šveden biter se pije za zdravlje i dugovečnost, preventivno jednom dnevno ili 3 puta dnevno kod oboljenja.

Šveden biter gel se koristi za spoljnu primenu Švedena u vidu namaza ili umesto obloga, da ne bi trošili dragoceni eliksir, gel je mnogo povoljnija mogućnost. Ako vam je potrebna masaža kičme, obloga za išijas i zglobove, mazanje grla, sinusa i pluća, oblozi za bešiku, prostatu, tu je gel od Šveden bitera najbolji izbor.

Šveden biter krema je univerzalna krema koja u sebi ima ekstrakt eliksira i može se koristiti za mnogo problema, počev od toga da je fantastična krema za ruke, zatim kao anti age krema za lice, do lečenja rana, fisura, hemoroida i upaljenih vena.

Zapremina seta: 250 ml eliksira + 100 ml eliksira + 185 ml gela + 30 ml krema


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Setovi

Setovi različitih proizvoda Priroda na Dar koje možete dobiti sa popustom kada naručite specijalan set. 

Set za cirkulaciju Priroda na Dar poboljšava cirkulaciju arterijske I venske krvi, čisti krvne sudove I daje bolju prokrvljenost.

Set za imunitet Priroda na Dar jača imunitet I čisti jetru, krv I telo od toksina I parazita, brzo podiže bela krvna zrnca I daje vam otpornost na grip I infekcije. 

Set za depresiju priroda na Dar je skup proizvoda koji deluju na stomak I na mozak, kako bi se pobedila depresija.  

Uz ovo su kupovali

Korisni članci

JAPANSKA TRADICIONALNA MEDICINA Šta je Kampo medicina i kako je kineska medicinska praksa postala japanska tradicionalna medicina U srcu istočne medicine, sjajnim svetlom zrači japanska Kampo medicina, drevna praksa koja plete niti kineske mudrosti…

Detaljnije

Sve o FUDMAP Dijeti Saznajte šta je FODMAP dijeta, kako je nastala, kako se sprovodi fudmap dijeta i za koje bolesti se koristi Gastrointestinalne tegobe poput nadutosti, proliva, grčeva i bolova u trbuhu mogu ozbiljno poremetiti svakodnevni život.…

Detaljnije

ULJE KOKOSA Za šta se koristi kokosovo ulje i 20 benefita kokosovog ulja na naše zdravlje Do danas postoji preko 1.500 studija koje pokazuju da je kokosovo ulje jedna od najzdravijih namirnica na planeti. Upotreba i prednosti kokosovog…

Detaljnije

VISOKE DOZE VITAMINA D – LEK ZA MS I AUTOIMUNE BOLESTI? Dr Coimbra Protokol visokih doza vitamina D: Da li Vitamin D leči multiplu sklerozu i autoimune bolesti? Intervju sa Dr Coimbrom koji je osmislio terapiju za autoimune bolesti Intervju sa…

Detaljnije

GLUTEN FREE HRANA Šta je bezglutenska ishrana i koja je hrana bez glutena koju možete jesti ako morate da izbegavate gluten Većina celih, neprerađenih namirnica uklapa se u ishranu bez glutena, omogućavajući širok izbor opcija. Međutim,…

Detaljnije

Veliki Čičak  Lekovita biljka Čičak (Arctium lappa) ima sve veći značaj u medicini. Otkriveno je da ekstrakti čička deluju na smanjenje šećera, smirivanje inflamacije stomaka i revitalizaciju mikrobioma Čičak je korovska biljka koja je svuda…

Detaljnije