Šveden biter Set - Originalni Šveden biter od 250 ml i 100 ml, Šveden gel od 185 ml i Šveden biter krema 30 ml

Cena: 4500.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

ŠVEDEN BITER SET

Svi naši proizvodi sa Šveden biterom kao jedinstveni paket sa velikim popustom – naručite Šveden Biter Set za vašu kuću

Za sve naše korisnike i ljubitelje Šveden biter eliksira napravili smo Šveden Biter Set – komplet od 4 proizvoda po akcijskoj ceni.

Cilj nam je da što više korisnika proba naše fantastične proizvode koji u sebi imaju Zlatni Šveden Biter – Golden Sweden Bitter.

Za one koji ne znaju originalni Šveden biter je eliksir zdravlja i dugovečnosti koji je nastao u srednjem veku. Formulu je osmislio švajcarski lekar i filosof prirode Dr Paracelzus, koji se danas smatra za osnivača farmacije. Eliksir je dobio naziv Švedski eliksir jer je njegova receptura nadjena posle dva veka u Švedskoj, da bi pre pola veka austrijska travarka Marija Treben stvorila globalnu popularnost ovog izvrsnog proizvoda, ali i stvorila konfuziju jer je promenila sastav i smanjila broj sastojaka. Danas, mi naš zlatni Šveden biter radimo po toj originalnoj formuli za razliku od svih ostalih koji rade po maloj formuli. 

Šveden Biter Set 4 sadrži sedeća 4 proizvoda:

Golden Sweden bitter eliksir od 250 ml

Mali Šveden Biter eliksir od 100 ml

Sweden bitter Gel od 185 ml

Sweden bitter kremu od 30 ml

Svi proizvodi u Setu su sa najboljim Šveden biter eliksirom na svetu. 

Kome je namenjen Šveden Biter Set?

Namenjen je onima koji često i redovno koriste Šveden Biter za zdravlje. I namenjen se svima koji žele da probaju sve naše proizvode sa Šveden biterom. 

Jer, po redovnim cenama kada se pojedinačno kupuju naši proizvodi, ova 4 proizvoda bi koštala 4600 dinara po regularnim cenama, a ovako se svi Šveden biter proizvodi dobiju za skoro 1000 dinara manje novca. 

Zlatni Šveden biter se pije za zdravlje i dugovečnost, preventivno jednom dnevno ili 3 puta dnevno kod oboljenja.

Šveden biter gel se koristi za spoljnu primenu Švedena u vidu namaza ili umesto obloga, da ne bi trošili dragoceni eliksir, gel je mnogo povoljnija mogućnost. Ako vam je potrebna masaža kičme, obloga za išijas i zglobove, mazanje grla, sinusa i pluća, oblozi za bešiku, prostatu, tu je gel od Šveden bitera najbolji izbor.

Šveden biter krema je univerzalna krema koja u sebi ima ekstrakt eliksira i može se koristiti za mnogo problema, počev od toga da je fantastična krema za ruke, zatim kao anti age krema za lice, do lečenja rana, fisura, hemoroida i upaljenih vena.

Zapremina seta: 250 ml eliksira + 100 ml eliksira + 185 ml gela + 30 ml krema


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Setovi

Setovi različitih proizvoda Priroda na Dar koje možete dobiti sa popustom kada naručite specijalan set. 

Set za cirkulaciju Priroda na Dar poboljšava cirkulaciju arterijske I venske krvi, čisti krvne sudove I daje bolju prokrvljenost.

Set za imunitet Priroda na Dar jača imunitet I čisti jetru, krv I telo od toksina I parazita, brzo podiže bela krvna zrnca I daje vam otpornost na grip I infekcije. 

Set za depresiju priroda na Dar je skup proizvoda koji deluju na stomak I na mozak, kako bi se pobedila depresija.  

Korisni članci

INTOLERANCIJA NA LAKTOZU I MLEKO Šta je alergija na mleko koja se najčešće prepoznaje kao intolerancija na laktozu u mleku i koji su simptomi intolerancije na laktozu Intolerancija na laktozu je stanje koje pogađa mnoge, ali često ostaje…

Detaljnije

VITAMIN B7 (H) Šta je Biotin ili vitamin B7, odnosno vitamin H i kakva je upotreba biotina za potrebe vašeg organizma Biotin deluje kao koenzim u telu koji je potreban za metabolizam masnih kiselina, amino kiselina i glukoze. To znači da…

Detaljnije

Gljiva Lavlja Griva - Čudotvorna gljiva za mozak i telo Poznata po latinskom imenu Hericium erinaceus, Lavlja griva gljive je poreklom iz Severne Amerike, Evrope i Azije. Ponekad se naziva i jež gljiva, Yamabushitake ili Houtou, i pripada grupi zubastih…

Detaljnije

TAKO MOĆNA ČAGA Lekovita gljiva Čaga (Inonotus obliquus) je moćna medicinska gljiva. Istražite moćne zdravstvene prednosti ove prirodne superhrane Čaga gljiva, poznata po visokom ORAC skoru, predstavlja izvor impresivnih zdravstvenih dobrobiti i antioksidanata.…

Detaljnije

Nadutost stomaka je postala toliko uobičajena da se često naziva "epidemijom". Ako se često suočavate s nadutošću i probavnim tegobama, važno je razumeti moguće uzroke. Loša ishrana, visok nivo stresa, konstantna upotreba lekova i izloženost…

Detaljnije

SHILAJIT U MEDICINSKOJ PRAKSI Koja su sve naučna istraživanja o shilajitu sprovedena i na šta sve shilajit deluje po modernoj i tradicionalnoj medicini Tradicionalna i moderna terapijska upotreba Shilajita - spisak zdravstvenih stanja u kojima…

Detaljnije