BioDerma Set prirodni proizvodi za psorijazu po receptu Marije Treben

Cena: 3600.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

DERMA SET ZA PSORIJAZU

Biljni psorijaza komplet BioDerma preparata za tretiranje psorijaze prirodnim putem: biljne kapi za psorijazu, i tri vrhunske biljne kreme čine set za psorijazu

Psorijaza komplet je najjeftiniji komplet za psorijazu i prirodno tretiranje tegoba kod psorijaze! To je poklon Prirode na Dar i Marije Treben svim ljudima koji pate od ove bolesti.

Po čuvenom receptu Marije Treben za prirodno tretiranje i negovanje kože kod psorijaze stvorili smo Psorijaza komplet prirodnih proizvoda koji u sebi sadrži biljne kapi i kreme za psorijazu.

Svi preparati su prirodni i ekonomični za upotrebu. Napominjemo da psorijaza krema BioDerma ne sadrže u sebi kortikosteroide ili antibiotike, niti druge agresivne hemijske supstance, pa ih i bebe i deca mogu koristiti. Bebe posebno vole naše kreme! 

Psorijaza je autoimuna bolest koja se može kontrolisati ishranom, pa pročitajte kod nas na sajtu kako da se hranite kad se pojave simptomi psorijaze. 

Mnogo je zadovoljnih pacijenata koji redovno koriste naše proizvode i imaju izvanredne rezultate. Mi ne tvrdimo da će vas ovi prirodni proizvodi za psorijazu trajno izlečiti od bolesti ali verujemo da će vam pomoći da se uklone simptomi psorijaze kao što su crvenilo, svrab, ljuspe, i popraviti raspoloženje, dati vam samopouzdanje i slobodu da se ne stidite svoje bolesti.

Komplet BioDerma SET sadrži u sebi:

BioDerma biljne kapi za psorijazu po receptu Marije Treben – 1 bočica kapi

BioDerma krema melem za psorijazu od 50 ml za smirivanje ljuspica crvenila – 2 tube kreme

BioCalendula nevenova krema od 50 ml za dnevnu negu – 1 tuba kreme

Ako koristite redovno Derma Set, psorijaza simptomi će se brzo povući i održavaćete dugo vremena normalan status kože.

Kako se koristi Set

Siguran preparat za psorijazu koji će svima i uvek delovati jednostavno ne postoji. Zato je kod tretiranja psorijaze potreban niz pokušaja i proba, pa kome kakva psorijaza krema ili melem za psorijazu bude odgovarao, on sa tim nastavlja.

Naše BioDerma kapi za psorijazu se piju tri puta dnevno, stavi se 30 kapi u čašu vode i popije pre jela. Kapi BioDerma deluju iznutra na procese u telu i ponekad su samo one dovoljne da se simptomi psorijaze počnu povlačiti, da se smanje svrab, peckanje i crvenilo. Ipak, mi preporučujemo da se na lečenje psorijaze deluje kako iznutra kapima, tako i spolja kremama, jer se time postiže najbrži rezultat.

Obe kreme za psorijazu u ovom setu BioDerma i BioCalendula imaju slično aktivne materije lekovitog bilja, samo što imaju različite kozmetičke podloge i BioDerma krema je obogaćena aktivnim materijama koje imaju za cilj brže smirivanje upale. Naše kreme u sebi nemaju katran i obojene supstance pa ne prljaju odeću i posteljinu. 

Kreme za psorijazu se koriste na sledeći način:

  • BioDerma krema za osetljivu kožu se utrljava uveče na kožu i kod jakih napada i ujutru u prvih par dana, dok se
  • BioCalendula krema od nevena koristi za dnevnu negu i hidriranje.

Mnogim korisnicima se BioCalendula pokazala kao odlična krema kod psorijaze, ali najteži oblik psorijaze zahteva još intezivniju negu i pokrivanje veće površine kože, zbog čega smo stvorili BioDerma (nekadašnja BioPsorijaza) kremu za psorijazu od 50 ml, koja ima i prihvatljivu cenu za sve korisnike. Otuda imamo 2 kreme u kompletu!  

Kad je u pitanju psorijaza lečenje može da potraje nekoliko nedelja dok se glavni simptomi psorijaze ne povuku.  

Psorijaza Set će vam u vidu biljnih kapi trajati za oko mesec dana terapije, dok će kreme trajati duže ili kraće zavisno od površine koju mažete. Kod reemisije bolesti i u fazi održavanja set za psorijazu može trajati mnogo duže vremena jer se ne koristi tri puta dnevno, već samo jednom.

Ispravna ishrana je takodje bitna za psorijazu, pa povedite računa da ne jedete kiselo, industrijsku hranu, kafu, čokoladu, da ne konzumirate alkoholna pića, izbegavajte svinjetinu i sve što primetite da vam smeta.  

Zapremina: 100 ml kapi i 3 x 50 ml kreme

 

Ishrana kod psorijaze

Kako se hraniti kod psorijaze

Psorijaza je autoimuna bolest za koju se ne zna uzrok. Ima više vrsta psorijaze, pojavljuju se promene na koži na kosi, licu, ledjima, preponama, noktima, nogama.

Ali psorijaza nije bolest kože. Na koži se samo manifestuje simptom borbe koja se odigrava unutar tela izmedju nekog „izazivača“ i naših autoimunih ćelija. Taj „izazivač“ se taloži u koži i naše autoimune ćelije ih napadaju na i u koži, otuda reakcija tela u vidu upala, svraba, crvenila i ljuspica na koži.

Čuvena austrijska travarka Marija Treben je logično predpostavila da je uzrok psorijaze u jetri, jer od stanja jetre zavisi i stanje kože, te je ona napravila preparat koji čisti jetru i pomaže da se uklone simptomi psorijaze – to su naše BioPsorijaza kapi.

BioPsorijaza kapi su zaista formula lekovitog bilja koja deluje na jetru i čisti je. I videli smo da preparat deluje i brzo smiruje simptome psorijaze.

No, da bi trajnije delovali na psorijazu i da vam se ona ne bi vraćala, da bi imali dužu reemisiju bolesti, potrebno je i nužno da regulišete ishranu. Naime, primećeno je da pacijentima sa psorijazom koji budu primljeni u bolnicu na infuziju i koji ne jedu ništa zbog pripreme za operaciju, simptomi psorijaze im posle par dana nejedenja i posta počinju da se povlače.

Znači da postoji čvrsta veza izmedju psorijaze i hrane.

Marija Treben je preporučivala da se ne jede nikakva kisela hrana: limun, sirće, turšija, maline, kupine, višnje, jabuke, kisela voda, pivo, gazirana pića, zatim sva alkoholna pića, industrijska hrana u konzervama i suhomesnati proizvodi a posebno dimljeni, jer je videla da ta hrana podstiče simptome psorijaze.

Drugi naturopati su uvideli da obolelima od psorijaze smetaju i kafa, čokolada, svinjetina i hrana koja nadima: pasulj, sočivo, soja, kupus. To je verovatno stoga što ova hrana deluje na poremećenu crevnu floru i pojačava simptome psorijaze. Jer, zna se da psorijaza ako nije nasledna nastaje najčešće nakon 40 godine života, iz čega je logično zaključiti da je do njene pojave „nešto“ dovelo. To „nešto“ je hrana.

Tako da ako želite da živite bez psorijaze onda potpuno uklonite navedenu hranu iz ishrane i dugo vremena ćete biti bez simptoma psorijaze. Makar pokušajte da vidite rezultate. Uzmite BioPsorijaza kapi i kremu da brzo smirite simptome i krenite sa zdravom ishranom.

Jedite prostu i celovitu hranu, mahom vegetarijansku – kuvano povrće, koštunjavi plodovi, variva, integralna žita, malo voća, ribe, sira.


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Slični proizvodi

Trenutno nema proizvoda.

Setovi

Setovi različitih proizvoda Priroda na Dar koje možete dobiti sa popustom kada naručite specijalan set. 

Set za cirkulaciju Priroda na Dar poboljšava cirkulaciju arterijske I venske krvi, čisti krvne sudove I daje bolju prokrvljenost.

Set za imunitet Priroda na Dar jača imunitet I čisti jetru, krv I telo od toksina I parazita, brzo podiže bela krvna zrnca I daje vam otpornost na grip I infekcije. 

Set za depresiju priroda na Dar je skup proizvoda koji deluju na stomak I na mozak, kako bi se pobedila depresija.  

Korisni članci

TAKO MOĆNA ČAGA Lekovita gljiva Čaga (Inonotus obliquus) je moćna medicinska gljiva. Istražite moćne zdravstvene prednosti ove prirodne superhrane Čaga gljiva, poznata po visokom ORAC skoru, predstavlja izvor impresivnih zdravstvenih dobrobiti i antioksidanata.…

Detaljnije

Nadutost stomaka je postala toliko uobičajena da se često naziva "epidemijom". Ako se često suočavate s nadutošću i probavnim tegobama, važno je razumeti moguće uzroke. Loša ishrana, visok nivo stresa, konstantna upotreba lekova i izloženost…

Detaljnije

SHILAJIT U MEDICINSKOJ PRAKSI Koja su sve naučna istraživanja o shilajitu sprovedena i na šta sve shilajit deluje po modernoj i tradicionalnoj medicini Tradicionalna i moderna terapijska upotreba Shilajita - spisak zdravstvenih stanja u kojima…

Detaljnije

KEGELOVE VEŽBE Kegelove vežbe su postale poznate kao jednostavan, ali moćan način jačanja mišića karlice i poboljšanja opšteg zdravlja karličnog regiona. Kreirane su 1948. godine od strane američkog ginekologa Dr. Arnolda Kegela,…

Detaljnije

HIPERTENZIJA Hipertnezija ili visok krvni pritisak je bolest savremenog doba, uzrokovana mnogim faktorima. Faktori rizika kod hipertenzije Visok krvni pritisak (hipertenzija) pogađa veliki broj odraslih ljudi, a nova istraživanja pokazuju da će se taj…

Detaljnije

MEDICINSKE GLJIVE Odakle potiču naše kapsule gljiva, zašto koristimo dvostruku ekstrakt gljiva i zašto je važan kvalitet medicinskih gljiva Kvalitetne medicinske gljive su čudo prirode i mnogo doprinose zdravlju. Zato je mnogo važno…

Detaljnije