Lekovite biljke za rak - biljke koje leče kancer i tumor

 

LEKOVITE BILJKE KOJE LEČE RAK


Spisak lekovitih biljaka koje ubijaju kancer po narodnoj tradiciji i nalazima nauke. Lekovite biljke za rak koje fitoterapija koristi


 

Da li lekovito bilje leči rak i maligne bolesti?

Ima preko 2500 vrsta lekovitog bilja koje je ispitano u svetu. Ima preko 2000 vrsta kancera koje postoji. Da li za svaku boljku postoji lekovita biljka, odnosno za svaki kancer biljka za rak? Pitanje je teško i složeno, pa i pored truda nauke i iskustva fitofarmacije, ne postoje još uvek relacije koje mogu potvrditi tvrdnje da za svaki oblika kancera postoji adekvatna lekovita biljka. Lekovite biljke za rak su mnogobrojne ali su i oblici raka mnogobrojni, zapravo mnogobrojniji su od broja lekovitog bilja koje ima neko dejstvo na maligne bolesti.
[caption id="attachment_1393" align="alignnone" width="630"]Lekovite biljke za rak - biljke koje leče kancer i tumor Lekovite biljke za rak - biljke koje leče kancer i tumor[/caption]

Postoji mnogo reklamnih natpisa da su pronadjene lekovite biljke za rak i kancer koje brzo i momentalno leče rak, biljke koje ubijaju maligne ćelije raka, lekovite biljke koje leče leukemiju, rak pluća, metastaze. Na žalost, jako je mali broj svedočenja ljudi a mnogo je veći broj potraga za lekom i nadom da postoje lekovite biljke za rak koje pouzdano deluju.


Da bi vam demonstrirali koliko je problematično naći koja lekovita biljka za rak deluje na maligne ćelije i na koju vrstu raka, daćemo vam Spisak lekovitih biljaka koje leče rak po narodnoj medicini.Spisak lekovitih biljaka koje leče rak po narodnoj medicini


Aloja
Artičoka
Beli luk
Blaženi čkalj
Bokvica
Crna kopriva
Čičak
Čuvarkuća
Detelina
Divlji luk
Djumbir
Ehinacea
Ginko
Graviola
Hajdučka trava
Idjirot (Oprezno!)
Imela (Oprezno!)
Ivanjsko cveće
Karfiol
Kopriva
Maslačak
Mlečika
Mrtva kopriva
Neven
Orah
Pelin
Podubica
Prečica
Preslica (Oprezno!)
Rosopas (Oprezno!)
Sivi Pelin
Tuja (Otrovna!)
Vodopija
Zdravac
Zečja soca (Oprezno!)
Žalfija (Oprezno!)


Spisak antikancerogenih biljaka nije konačan, tu su samo neke od najpoznatijih lekovitih biljaka navedene. Stoga će razuman čitalac postaviti nekoliko na koja ćemo unapred odgovoriti:


Da li svaka lekovita biljka za rak leči svaku vrstu raka?


Ne. Neke lekovite biljke za rak leče samo neke vrste i oblike kancera, na druge uopšte ne deluju.


Da li mogu da pomešam više lekovitih biljaka za rak i da očekujem da će ta mešavina delovati?


Ne. Mešanje lekovitih biljaka za rak ne garantuje da ćete dobiti delotvoran preparat, jer se u smesi nekada dejstva biljaka potiru. Fitofarmacija je nalik na slaganje mozaika, mora se svakoj biljci naći pravo mesto.


Da li će lekovita biljka za rak koja je pomogla nekome drugom pomoći i meni?


Da i ne. Ako je lekovita biljka za rak zadužena za neki organ i leči kancer tog organa, i ako imate istu bolest, na primer rak prostate, onda će lekovita biljka za rak prostate pomagati većini ljudi, ali verovatno neće lečiti rak pluća.


Postoji li univerzalna biljka za rak koja leči sve oblike raka?


Ne verujemo, mislimo da postoji za svaki oblik kancera lekovita biljka za rak koja će najpre delovati, ali ne verujemo da postoji univerzalni biljni lek za rak. Verujemo da možda biljka Ehinacea ima najširi opseg delovanja na kancer, ali u sadjestvu sa drugim tretmanima lečenja kancera, dijetama i slično. Zato mi svima preporučujemo naše biljne kapi za imunitet BioImunitet kao pomoćno lekovito sredstvo za rak i maligne bolesti, jer je u njemu visoka koncentracija Ehinaceae kao i neke od lekovitih biljaka sa ovog spiska.