Kandida Set za smanjivanje kandide u crevima

Cena: 4700.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

SET ZA KANDIDU

Prirodni proizvodi Uromix kapsule i Čaga kapsule koji zajedničkim delovanjem smanjuju prisustvo kandide u crevima i urogenitalnim organima

Infekcija kandidom je uporna i neprijatna zdravstvena tegoba. Teško se leči jer kada se jednom zapati kandida se teško iskorenjuje.

To je gljivica koja je sveprisutna u organizmu i ako je imunitet dobar, ona miruje i ne buja. Medjutim, usled pada imuniteta ili nakon terapije antibioticima kandida ume da snažno naraste u telu i onda počinju problemi. Ako još i dugo traje infekcija, ako je hranjena neadekvatnom ishranom šećerima, kvascima i alkoholom, ona postaje hronična tegoba. Tada ni medicinski lekovi slabo pomažu jer je infekcija uporna. 

 

Stoga je kod lečenja kandide osim što je potrebno delovati smanjivanje broja kandida gljivica u telu, potrebno je ujedno i jačanje imuniteta i vraćanja normalne crevne i urogenitalne flore, koji su prva brana protiv rasta kandide. 

Ono što vam mi preporučujemo su Uromix kapsule sa propolisom koji je glavni aktivni sastojak koji u crevima smanjuje prisustvo kandide, zajedno sa Čaga gljivom u kapsulama koja deluje na jačanje imuniteta i regulacije mikrobioma creva. Kada je mikrobiom creva u normalnom stanju kanida se teško razvija. Medjutim, kada se poremeti mikrobiom usled stresa, puno gaziranih sokova ili alkoholnih pića, usled jednolične ugljenohidratne hrane ili usled uzimanja nekih lekova, posebno antibiotici pogoduju rastu kandide, tada dolazi do ubrzanog rasta kandide koja kolonizuje crevo i počinje da pravi tegobe. 

Ovi preparati mogu vremenom smanjiti i pojavu kandide na koži, smanjiti pojavu lišajeva i atletske noge, jer jačaju imunitet celog tela. 

Ako imate kandidu na koži ili noktima koristite BioX kremu i mažite inficirana mesta. Treba više meseci da bi se kandida na noktima eliminisala.  

Kako se koristi Kandida Set: 

UroMix kapsule se uzimaju 3 x 1 kapsula dnevno, obavezno pre jela. 

Čaga kapsule se uzimaju 3 x 1 kapsula dnevno, nakon jela. 

+ izbegavajte u ishrani sve ono što pogoduje rastu kandide: gazirana slatka pića, ugljeni hidrati u ishrani, alkoholna pića a posebno pivo, testa sa kvascem, kefir.

+ poželjna je upotreba suplemenata koji regulišu pH creva - bazični prašak, phBazo balans i slično

+ treba koristiti i etarsko ulje karanfilića - prve nedelje 3 kapi ulja staviti u čašu vode, i popiti pre jela, ujutru i uveče. Etarske kapi obavezno piti izmešane samo sa vodom, ne trebaju se direktno sipati u grlo, niti se stavljaju na šećer! Sledeće nedelje uzimati 4 kapi, i tako redom svake nedelje povećavati dozu ulja po jednu kap dok ne stignete do 10 kapi. Dozu sa 10 kapi koristite 3 nedelje. 

NAPOMENA: Ako vam etarske kapi karanfilića nisu prijatne ili vam iritiraju želudac i jednjak, a to može da se desi, nemojte ih piti. 


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Setovi

Setovi različitih proizvoda Priroda na Dar koje možete dobiti sa popustom kada naručite specijalan set. 

Set za cirkulaciju Priroda na Dar poboljšava cirkulaciju arterijske I venske krvi, čisti krvne sudove I daje bolju prokrvljenost.

Set za imunitet Priroda na Dar jača imunitet I čisti jetru, krv I telo od toksina I parazita, brzo podiže bela krvna zrnca I daje vam otpornost na grip I infekcije. 

Set za depresiju priroda na Dar je skup proizvoda koji deluju na stomak I na mozak, kako bi se pobedila depresija.  

Korisni članci

INTOLERANCIJA NA LAKTOZU I MLEKO Šta je alergija na mleko koja se najčešće prepoznaje kao intolerancija na laktozu u mleku i koji su simptomi intolerancije na laktozu Intolerancija na laktozu je stanje koje pogađa mnoge, ali često ostaje…

Detaljnije

VITAMIN B7 (H) Šta je Biotin ili vitamin B7, odnosno vitamin H i kakva je upotreba biotina za potrebe vašeg organizma Biotin deluje kao koenzim u telu koji je potreban za metabolizam masnih kiselina, amino kiselina i glukoze. To znači da…

Detaljnije

Gljiva Lavlja Griva - Čudotvorna gljiva za mozak i telo Poznata po latinskom imenu Hericium erinaceus, Lavlja griva gljive je poreklom iz Severne Amerike, Evrope i Azije. Ponekad se naziva i jež gljiva, Yamabushitake ili Houtou, i pripada grupi zubastih…

Detaljnije

TAKO MOĆNA ČAGA Lekovita gljiva Čaga (Inonotus obliquus) je moćna medicinska gljiva. Istražite moćne zdravstvene prednosti ove prirodne superhrane Čaga gljiva, poznata po visokom ORAC skoru, predstavlja izvor impresivnih zdravstvenih dobrobiti i antioksidanata.…

Detaljnije

Nadutost stomaka je postala toliko uobičajena da se često naziva "epidemijom". Ako se često suočavate s nadutošću i probavnim tegobama, važno je razumeti moguće uzroke. Loša ishrana, visok nivo stresa, konstantna upotreba lekova i izloženost…

Detaljnije

SHILAJIT U MEDICINSKOJ PRAKSI Koja su sve naučna istraživanja o shilajitu sprovedena i na šta sve shilajit deluje po modernoj i tradicionalnoj medicini Tradicionalna i moderna terapijska upotreba Shilajita - spisak zdravstvenih stanja u kojima…

Detaljnije