PMS Set za klimaks i valunge

Cena: 3800.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

PMS SET ZA KLIMAKS

Virak, lekovito bilje i Himalajski Shilajit brzo i uspešno smiruju klimaks, valunge, harmonizuju hormone kod menopauze i ženskih tegoba

Za većinu žena koje ulaze u menopauzu i počinju da osećaju tegobe kao što su klimaks i valunzi najčešće su dovoljne naše revolucionarne VirakMix kapsule na bazi virka i drugog lekovitog bilja. Kombinacija ekstrakata Virka, Nevena, Kamilice, Kantariona i Hajdučke trave deluje fantastično na zdravlje žene i genitalne organe. 

Medjutim, nekim ženama jako prija Himalajski Shilajit (poznat i kao tibetanski mumio) koji takodje pozitivno utiče ne hormone žena i rad urogenitalnih organa.

Zato kombinacija ova dva preparata predstavlja spas za žene koje imaju teži oblik klimaksa jer kapsule oba preparata brzo i duboko deluju.

Uz to, Himalajski Shilajit ima neke dragocene sposobnosti koje prevazilaze dejstvo lekovitog bilja - ubrzava oporavak i odmor, poboljšava cirkulaciju, podstiče zarastanje rana, harmonizuje hormone, jača imunitet.

PMS Set možete koristiti i kod čestih upala jajnika, menstrualnih bolova, slabog odliva, pojave cista, jer ova dva preparata deluju daleko šire od samo primene kod klimaksa i menopauze.

Ko ima česte infekcije jajnika, pojavu belog pranja, kandide i sličnih simptoma pada imuniteta, preporučujemo da se uzmu i naše BioImunitet kapi za jačanje imuniteta ili pak 5 Elemenata kapsule gljive. Oba preparata izvrsno deluju na podizanje imuniteta. 

Zato vam za rešenje tegoba od klimaksa preporučujemo da koristite oba preparata u vidu PMS Seta, jer je cena kad kupujete oba preparata povoljnija nego da kupujete pojedinačno. 

Način korišćenje PMS Seta: 

VirakMix kapsule, uzimati 3 x 1 kapsulu dnevno, tokom ili posle jela

Himalajski Shilajit, uzimati samo 1 kapsulu dnevno, tokom ili posle jela

+ ishranu obogatiti sa više svežih salata, koštunjavih plodova i nešto voća

+ ako imate nesanicu, uznemireni ste i burno reagujete tokom menopauze onda uzmite i Reishi gljiva kapsule jer podižu imunitet, smiruju napetost i regulišu san, produžavaju hormonalni tok žene (3 x 1 kapsula dnevno)

NAPOMENA: Ako se spremate za neku operaciju, stanite sa uzimanjem Shilajita nedelju dana pre intervencije jer je pojačana prokrvljenost sa njim. 

 


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Setovi

Setovi različitih proizvoda Priroda na Dar koje možete dobiti sa popustom kada naručite specijalan set. 

Set za cirkulaciju Priroda na Dar poboljšava cirkulaciju arterijske I venske krvi, čisti krvne sudove I daje bolju prokrvljenost.

Set za imunitet Priroda na Dar jača imunitet I čisti jetru, krv I telo od toksina I parazita, brzo podiže bela krvna zrnca I daje vam otpornost na grip I infekcije. 

Set za depresiju priroda na Dar je skup proizvoda koji deluju na stomak I na mozak, kako bi se pobedila depresija.  

Uz ovo su kupovali

Korisni članci

INTOLERANCIJA NA LAKTOZU I MLEKO Šta je alergija na mleko koja se najčešće prepoznaje kao intolerancija na laktozu u mleku i koji su simptomi intolerancije na laktozu Intolerancija na laktozu je stanje koje pogađa mnoge, ali često ostaje…

Detaljnije

VITAMIN B7 (H) Šta je Biotin ili vitamin B7, odnosno vitamin H i kakva je upotreba biotina za potrebe vašeg organizma Biotin deluje kao koenzim u telu koji je potreban za metabolizam masnih kiselina, amino kiselina i glukoze. To znači da…

Detaljnije

Gljiva Lavlja Griva - Čudotvorna gljiva za mozak i telo Poznata po latinskom imenu Hericium erinaceus, Lavlja griva gljive je poreklom iz Severne Amerike, Evrope i Azije. Ponekad se naziva i jež gljiva, Yamabushitake ili Houtou, i pripada grupi zubastih…

Detaljnije

TAKO MOĆNA ČAGA Lekovita gljiva Čaga (Inonotus obliquus) je moćna medicinska gljiva. Istražite moćne zdravstvene prednosti ove prirodne superhrane Čaga gljiva, poznata po visokom ORAC skoru, predstavlja izvor impresivnih zdravstvenih dobrobiti i antioksidanata.…

Detaljnije

Nadutost stomaka je postala toliko uobičajena da se često naziva "epidemijom". Ako se često suočavate s nadutošću i probavnim tegobama, važno je razumeti moguće uzroke. Loša ishrana, visok nivo stresa, konstantna upotreba lekova i izloženost…

Detaljnije

SHILAJIT U MEDICINSKOJ PRAKSI Koja su sve naučna istraživanja o shilajitu sprovedena i na šta sve shilajit deluje po modernoj i tradicionalnoj medicini Tradicionalna i moderna terapijska upotreba Shilajita - spisak zdravstvenih stanja u kojima…

Detaljnije