Antibiotika Set za nus pojave antibiotika

Cena: 3600.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

ANTIBIOTIKA SET

Prirodni suplementi u kapsulama koji će smanjiti nus efekte upotrebe antibiotika u terapiji

Kada ste na terapiji antbioticima efekti i nus pojave antibiotika mogu trajati i do godinu dana. Česta upotreba antibiotika dovodi do hroničnih zdravstvenih tegoba, najčešće do pojave proliva, nervoznih creva, bujanje kandide. 

Jer kao što vam antibiotici kao lek spašavaju život od opasnih i štetnih bakterija, njihovo dejstvo je široko i oni uništavaju i dobre bakterije u vašim crevima, nisu selektivni, pa remete prirodno stanje crevne flore i mikrobioma. Koliko su dragoceni za naše zdravlje toliko mogu biti i opasni za osetljive pacijente.  

Zbog toga lekari preporučuju da se uz terapiju antibioticima uzimaju i probiotici i hrana bogata prebioticima i probioticima.

Mi vam preporučujemo da uz terapiju antibioticima uzimate Antiobiotika set koji čine sledeća dva prirodna suplementa u kapsulama:

  • LiverMix kapsule maslačka i čička, koje će vam zaštititi jetru, pankreas i creva, i
  • UroMix kapsule propolisa i uva čaja, koje će vam zaštititi želudac, creva i mokraćne kanale od bujanja kandide

Poznato je da je maslačak veliki zaštitnik i čistač jetre a čičak je biljka koja štiti mikrobiom. Propolis ima širok spektar dejstva a posebno se uspešno bori protiv kandide koja je najčešći uzrok problema koji nastaju nakon terapije antibioticima. Ovaj par suplemenata posebno preporučujemo onima koji često imaju infekcije zbog kojih uzimaju antibiotike, kao što su česte upale bešika ili angine. 

Naša preporuka je da u toku uzimanja antibiotika uzimate što više svežeg povrća i voća. Takodje, ko ima slab imunitet preporučujemo da uzima i naše BioImunitet kapi u kontinuitetu kako bi ojačao imunitet, tim pre što ehinacea u našim kapima ima antimikrobno i antifungicidno dejstvo, te brzo podiže bela krvna zrnca. Isto tako, za trajno jačanje imuniteta preporučujemo i izvrsni preparat od medicinskih gljiva 5 Elemenata sa kojim nećete osetiti zimu i prehlade. 

Način upotrebe Antibiotika seta: 

LiverMix kapsule uzimati 10 do 20 minuta pre jela, 3 x 1 kapsula dnevno

UroMix kapsule uzimati nakon jela, 3 x 1 kapsula dnevno

+ tokom terapije antibioticima jesti više probiotičke hrane: kiseli kupus, turšija, bareno povrće, integralna žita. 

+ smanjiti unos ugljenih hidrata i šećera dok koristite antibiotike da ne bi podstakli razvoj kandide

+ koristite kiselo mlečne proizvode ali izbegavajte kefir ako ste skloni infekcijama kandide

NAPOMENA: Preparate počnite uzimati i pre uzimanja antibiotika i pijte ih još makar nedelju dana nakon prestanka terapije antibioticima. 


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Setovi

Setovi različitih proizvoda Priroda na Dar koje možete dobiti sa popustom kada naručite specijalan set. 

Set za cirkulaciju Priroda na Dar poboljšava cirkulaciju arterijske I venske krvi, čisti krvne sudove I daje bolju prokrvljenost.

Set za imunitet Priroda na Dar jača imunitet I čisti jetru, krv I telo od toksina I parazita, brzo podiže bela krvna zrnca I daje vam otpornost na grip I infekcije. 

Set za depresiju priroda na Dar je skup proizvoda koji deluju na stomak I na mozak, kako bi se pobedila depresija.  

Korisni članci

TAKO MOĆNA ČAGA Lekovita gljiva Čaga (Inonotus obliquus) je moćna medicinska gljiva. Istražite moćne zdravstvene prednosti ove prirodne superhrane Čaga gljiva, poznata po visokom ORAC skoru, predstavlja izvor impresivnih zdravstvenih dobrobiti i antioksidanata.…

Detaljnije

Nadutost stomaka je postala toliko uobičajena da se često naziva "epidemijom". Ako se često suočavate s nadutošću i probavnim tegobama, važno je razumeti moguće uzroke. Loša ishrana, visok nivo stresa, konstantna upotreba lekova i izloženost…

Detaljnije

SHILAJIT U MEDICINSKOJ PRAKSI Koja su sve naučna istraživanja o shilajitu sprovedena i na šta sve shilajit deluje po modernoj i tradicionalnoj medicini Tradicionalna i moderna terapijska upotreba Shilajita - spisak zdravstvenih stanja u kojima…

Detaljnije

KEGELOVE VEŽBE Kegelove vežbe su postale poznate kao jednostavan, ali moćan način jačanja mišića karlice i poboljšanja opšteg zdravlja karličnog regiona. Kreirane su 1948. godine od strane američkog ginekologa Dr. Arnolda Kegela,…

Detaljnije

HIPERTENZIJA Hipertnezija ili visok krvni pritisak je bolest savremenog doba, uzrokovana mnogim faktorima. Faktori rizika kod hipertenzije Visok krvni pritisak (hipertenzija) pogađa veliki broj odraslih ljudi, a nova istraživanja pokazuju da će se taj…

Detaljnije

MEDICINSKE GLJIVE Odakle potiču naše kapsule gljiva, zašto koristimo dvostruku ekstrakt gljiva i zašto je važan kvalitet medicinskih gljiva Kvalitetne medicinske gljive su čudo prirode i mnogo doprinose zdravlju. Zato je mnogo važno…

Detaljnije