AutoImuno Set proizvodi za autoimune bolesti

Cena: 5000.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Trošak dostave se plaća kuriri pri preuzimanju po cenovniku brze pošte i zavisi od težine paketa.

Na lageru: Dostupno .

AUTOIMUNO SET 

Set prirodnih proizvoda koji su pomoćna terapija kod autoimunih bolesti 

Autoimune bolesti su postale sveprisutan zdravstveni problem koji sve više napada i mlade. U svetu vlada pandemija autoimunih bolesti. Još uvek nema jasnih saznanja šta kod nekoga izaziva autoimunu bolest ali postoji niz činilaca koji mogu biti uzrok autoimune bolesti: ishrana, stres, virusi, lekovi, vakcine, teški metali, paraziti, mikrotoksini. 

Takodje, imamo medjusobno različite autoimune bolesti (Multipla skleroza, reumatoidni artritis, dijabetes, psorijaza, Kronova bolest, Miastenija gravis, lupus, itd) koje napadaju različite telesne organe ali im je svima isti problem - imunitet napada sam sebe. 

Klasična medicina koristi jedan jedini metod za kontrolu bolesti a to je imunosupresija normalnog imuniteta i upotreba imunosupresiva, lekova koji smanjuju imunu reakciju tela. U današnje doba su ti lekovi dobili naziv "biološka terapija" i cilj im je da obuzdaju autoimune reakcije time što će prisilno sniziti jačinu imune reakcije, odnosno kontrolisati neke autoimune ćelije. To ima svojih nus pojava. 

S druge strane prirodna medicina ima sasvim drugačiji pristup a on se svodi na obnovu urodjenog imuniteta, na reset imuniteta i uklanjanje uzroka koji izazivaju bolest. Jedan od pristupa prirodne medicine je modulacija imuniteta prirodnim putem, to jest pokušaj da se naš trenutni imunitet koji je na neki način bagovan (pokvaren) resetuje na izvorni imunitet. 

Svakako vam savetujemo da potražite usluge nekog funkcionalnog doktora (funkcionalna medicina) koji će vas voditi, jer često se moraju koristiti različiti suplementi u različitim etapama. 

U tom smislu se koriste prirodni proizvodi kao što su 3 carske gljive - Reši gljiva (Ganoderma), Kordiceps i Čaga gljiva i Himalajski shilajit (tibetanski mumio) koji je adaptogen i imunomodulator. U tradicionalnoj kineskoj medicini Reiši je glavna pečurka za autoimune bolesti koja dugotrajnom upotrebom može da napravi boljitak, Kordiceps je bitna gljiva za mikrocirkulaciju i energiju bubrega koja je poremećena kod autoimunih bolesti bolesti a Čaga gljiva je važna lekovita gljiva za imunitet mikrobioma i propustljiva creva.

S druge strane Shilajit je ključni adaptogen i suplement koji povezuje i utiče na mnogo stvari kod autoimunih bolesti.

Svrha ovakvih proizvoda je da poprave imunitet i vrate naše telo u normalno, prirodno stanje. Duga upotreba ovakvih preparata treba da dovede do toga da se uzburkani imunitet kod autoimunih bolesti smiri ali da ne slabi, naprotiv.  

Ovo je pomoćna terapija kod autoimunih bolesti koja može dovesti do smirivanja simptoma i produžene reemisije. 

Način korišćenje AutoImuno Seta: 

3 carske gljive kapsule, uzimati 3 x 1 kapsula dnevno tokom ili posle jela, ujutru i uveče

Himalajski Shilajit, uzimati samo 1 kapsulu dnevno, tokom ili posle jela

+ ishranu obogatiti sa više svežih salata, koštunjavih plodova i nešto voća, izbegavati konzervisanu i industrijsku hranu

+ uradite analize na koju vrstu hrane ste alergični i istu izbegavajte

+ ne prekidajte sa lekovima i terapijom koju ste dobili od lekara, ovi proizvodi se mogu piti uz lekove 

NAPOMENA: Zbog same prirode autoimunih bolesti koje su ćudljive, svako će različito delovati na preparate u Autoimuno setu, nekome možda ne budu prijali i ako se to desi, prekinite sa upotrebom istih.  


Naručivanje za SVET

Kako naručiti naše proizvode za Makedoniju, Sloveniju, Hrvatsku – Evropu – Afiku – Ameriku, Australiju i sve ostale zemlje sveta?

Naručivanje za inostranstvo

Setovi

Setovi različitih proizvoda Priroda na Dar koje možete dobiti sa popustom kada naručite specijalan set. 

Set za cirkulaciju Priroda na Dar poboljšava cirkulaciju arterijske I venske krvi, čisti krvne sudove I daje bolju prokrvljenost.

Set za imunitet Priroda na Dar jača imunitet I čisti jetru, krv I telo od toksina I parazita, brzo podiže bela krvna zrnca I daje vam otpornost na grip I infekcije. 

Set za depresiju priroda na Dar je skup proizvoda koji deluju na stomak I na mozak, kako bi se pobedila depresija.  

Korisni članci

INTOLERANCIJA NA LAKTOZU I MLEKO Šta je alergija na mleko koja se najčešće prepoznaje kao intolerancija na laktozu u mleku i koji su simptomi intolerancije na laktozu Intolerancija na laktozu je stanje koje pogađa mnoge, ali često ostaje…

Detaljnije

VITAMIN B7 (H) Šta je Biotin ili vitamin B7, odnosno vitamin H i kakva je upotreba biotina za potrebe vašeg organizma Biotin deluje kao koenzim u telu koji je potreban za metabolizam masnih kiselina, amino kiselina i glukoze. To znači da…

Detaljnije

Gljiva Lavlja Griva - Čudotvorna gljiva za mozak i telo Poznata po latinskom imenu Hericium erinaceus, Lavlja griva gljive je poreklom iz Severne Amerike, Evrope i Azije. Ponekad se naziva i jež gljiva, Yamabushitake ili Houtou, i pripada grupi zubastih…

Detaljnije

TAKO MOĆNA ČAGA Lekovita gljiva Čaga (Inonotus obliquus) je moćna medicinska gljiva. Istražite moćne zdravstvene prednosti ove prirodne superhrane Čaga gljiva, poznata po visokom ORAC skoru, predstavlja izvor impresivnih zdravstvenih dobrobiti i antioksidanata.…

Detaljnije

Nadutost stomaka je postala toliko uobičajena da se često naziva "epidemijom". Ako se često suočavate s nadutošću i probavnim tegobama, važno je razumeti moguće uzroke. Loša ishrana, visok nivo stresa, konstantna upotreba lekova i izloženost…

Detaljnije

SHILAJIT U MEDICINSKOJ PRAKSI Koja su sve naučna istraživanja o shilajitu sprovedena i na šta sve shilajit deluje po modernoj i tradicionalnoj medicini Tradicionalna i moderna terapijska upotreba Shilajita - spisak zdravstvenih stanja u kojima…

Detaljnije